Szenzáció! Musical készül Pavarottiról!

Kelt: 2019.08.07

Szenzáció! Musical készül Pavarottiról! Szenzáció! Musical készül Pavarottiról!

Nem régen jött ki a Pavarotti film előzetese, most pedig friss hírként megjelent az is, hogy Londonban musical készül Pavarottiról. Az egyszerű pék fiából világsztárrá váló Pavarotti mindig azt mondta szeretné, ha úgy emlékeznének rá mint valakire aki operát adott az embereknek.

A musical kapcsán, a hamarosan hazánkban koncertező Placido Domingo szavait idézték: “ Soha nem volt még egy olyan hang mint ő és nem is lesz”! Az alkotók ezért nem is kívánnak Pavarotti szerepére senkit keresni. Feltételezhetően valamilyen különleges formában kerül majd színpadra, talán éppen hologramként, ahogy azt hazánkban is láthattuk a TV-ben Kaszás Attila és Rúzsa Magdi duettjénél. 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

+1 RÁADÁS koncertet ad Andrea Bocelli Budapesten! Jegyek itt!
A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli 2019. november 17-én is fellép a Papp László Budapest Sportarénában! Jegyek itt!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek a Musica tour 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncert turnéja a Musica Budapestre is ellátogat összefoglalva az elmúlt tíz évet. Az Il volo 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel. Jegyvásárlás itt!
ZongOpera Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021-ben Veszprémben - Jegyek itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021. augusztus 17-én a veszprémi Jezsuita Templomkertben kerül megrendezésre a VeszprémFest kereten belül. Jegyek itt!
Győri Balett: Bolero - Romance Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Győri Balett idén egy különleges kompozícióval érkezik a Városmajori Szabadtéri Színpadra június 30-án. Lukács András darabjaira a geometriai megszerkesztettség jellemző, melynek letisztult, érzékeny formáját most duplán tapasztalhatja meg a közönség.
Júniusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színház 2021-es műsora! Jegyek és műsor itt!
A klasszikus zenei kínálatban az opera, a balett és az évfordulós szerzők, Verdi és Mozart kiemelt figyelemre számíthatnak.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x