Il Volo koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek a Musica tour 10 éves jubileumi koncertre itt!

Kelt: 2019.08.22

Il Volo koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek a Musica tour 10 éves jubileumi koncertre itt! Az Il Volo 10 éves jubileumi koncert turnéja a Musica Budapestre is ellátogat összefoglalva az elmúlt tíz évet. Az Il volo 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel. Jegyvásárlás itt!

Az Il Divo és Andrea Bocelli ötvözetének is hívhatnánk az új energiákkal és frissességgel berobbanó Il Volot. Az idén 10 éves hármas nem titkoltan a Három Tenor sikereit próbálta megismételni, csak kicsit újra gondolva az ő karrierjüket.

A három fiatal karrierje gyorsan ívelt felfelé, bár kellett hozzá a közönség is, aki imádta őket. Énekeltek együtt a pop legendák közül Anataciaval és az olaszok legismertebb énekesével Eros Ramazzottival is, de Placido Domingó és Barbara Straisend is partnerük volt.

Az Il Volo 10 éves jubileumi koncert turnéja a Musica Budapestre is ellátogat összefoglalva az elmúlt tíz évet. Az Il volo 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalmas koncertekről olvashat lentebb a kapcsolódó cikkekben!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

+1 RÁADÁS koncertet ad Andrea Bocelli Budapesten! Jegyek itt!
A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli 2019. november 17-én is fellép a Papp László Budapest Sportarénában! Jegyek itt!
Juan Diego Flórez koncert Budapesten az Erkel Színházban - Jegyek itt!
Juan Diego Flórez 2019. október 22-én Budapesten az Erkel Színházban ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x