#Nelegyéltürelmetlen és #Neváltsvisszajegyet - Mozgalom indult a lemondott előadások kapcsán!

Kelt: 2020.03.12

#Nelegyéltürelmetlen és #Neváltsvisszajegyet - Mozgalom indult a lemondott előadások kapcsán! #Nelegyéltürelmetlen és #Neváltsvisszajegyet - Mozgalom indult a lemondott előadások kapcsán!

#Neváltsvisszajegyet hashtaggel fut egy kezdeményezés a Facebookon, ami arra bíztatja az embereket, hogy ne kérjék vissza a pénzt azokért a színház és koncertjegyekért, amiket  koronavírus miatt végül nem tudnak felhasználni. Ezzel a nehéz helyzetbe kerülő koncert és rendezvényszervezőket is támogathatják. A legtöbb koncert és előadás egyébként másik időpontban megtartásra kerül, ezen folyamatosan dolgoznak a szervezők.

A kezdeményezést többek között Ábel Anita, Ónodi Eszter, Sáfrány Emese, Veiszer Alinda is megosztotta.

Részünkről egy sokkal fontosabb, a #Nelegyéltürelmetlen hashtaggal egészítettük ki a posztokat és arra is bíztatnánk a közönséget, hogy ne pánikoljon! Egy színház vagy rendezvényhelyszín vagy szervező sem tervezi, hogy a nézőket nem kártalanítja valamilyen módon, hiszen a nézőkből élnek és a jövőben is ezt szeretnék tenni, így a nézők haragját senki nem szeretné kivívni magának. Azonban a helyzet őket is váratlnul érte és hirtelen kell megoldani a helyzetet, ami sok esetben rengeteg egyeztetést igényel.  

Itt pedig a Semmelweis Egyetem lakossági tájékkoztatója olvasható a KoronaVírusról!   

 

Illetve ajánljuk a tünetekről szóló videókat ide kattintva!  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

FRISS - rendezvénylemondások és egyéb intézkedések lépnek életbe!
FRISS - rendezvénylemondások és egyéb intézkedések lépnek életbe!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x