#Nelegyéltürelmetlen és #Neváltsvisszajegyet - Mozgalom indult a lemondott előadások kapcsán!

Kelt: 2020.03.12

#Nelegyéltürelmetlen és #Neváltsvisszajegyet - Mozgalom indult a lemondott előadások kapcsán! #Nelegyéltürelmetlen és #Neváltsvisszajegyet - Mozgalom indult a lemondott előadások kapcsán!

#Neváltsvisszajegyet hashtaggel fut egy kezdeményezés a Facebookon, ami arra bíztatja az embereket, hogy ne kérjék vissza a pénzt azokért a színház és koncertjegyekért, amiket  koronavírus miatt végül nem tudnak felhasználni. Ezzel a nehéz helyzetbe kerülő koncert és rendezvényszervezőket is támogathatják. A legtöbb koncert és előadás egyébként másik időpontban megtartásra kerül, ezen folyamatosan dolgoznak a szervezők.

A kezdeményezést többek között Ábel Anita, Ónodi Eszter, Sáfrány Emese, Veiszer Alinda is megosztotta.

Részünkről egy sokkal fontosabb, a #Nelegyéltürelmetlen hashtaggal egészítettük ki a posztokat és arra is bíztatnánk a közönséget, hogy ne pánikoljon! Egy színház vagy rendezvényhelyszín vagy szervező sem tervezi, hogy a nézőket nem kártalanítja valamilyen módon, hiszen a nézőkből élnek és a jövőben is ezt szeretnék tenni, így a nézők haragját senki nem szeretné kivívni magának. Azonban a helyzet őket is váratlnul érte és hirtelen kell megoldani a helyzetet, ami sok esetben rengeteg egyeztetést igényel.  

Itt pedig a Semmelweis Egyetem lakossági tájékkoztatója olvasható a KoronaVírusról!   

 

Illetve ajánljuk a tünetekről szóló videókat ide kattintva!  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

FRISS - rendezvénylemondások és egyéb intézkedések lépnek életbe!
FRISS - rendezvénylemondások és egyéb intézkedések lépnek életbe!
Így énekli Andrea Bocelli a West Side Storyból a Mariat! VIDEÓ itt!
Andrea Bocelli a West Side Story legismertebb dalát a Mariat Budapesten is elénekelte már!
Rost Andrea is fellép a Szörényi 75 koncerten az Arénában - Jegyek itt!
A Szörényi 75 koncert 2021. szeptember 28-án a Papp László Budapest Sportarénában Rost Andrea és Szörényi Levente fellépésével lesz látható. Jegyek itt!
Havasi Symphonic 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 2021-es Havasi koncertre itt!
A vadonatúj HAVASI Symphonic Aréna Show 2021-ben december 188-án 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. Az early bird jegyvásárlók extra ajándékot kapnak.
Bánk bán a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
A Bánk bán 2021. június 12-én este a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható Vidnyánszky Attila rendezésében. Jegyek itt!
Jávori Fegya 75. születésnapi koncert 2021-ben a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Jávori Fegya 75. születésnapja alkalmából sztárvendégek vendégszereplésével kerül megrendezésre Jávori Fegya koncertje 2021. november 4-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!
Farinelli a Sopron Balett és a St. Pölten Europabalett előadása - Jegyek itt!
A tánc műfajában nagyszabású és látványos ősbemutatót tart a nyáron a Sopron Balett és a St. Pölten-i Europaballett. Az új Farinelli életéről szóló bemutató a Farinelli 2021. június 25-én és 26-án a Fertőrákosi Barlangszínházban. Jegyek itt!
La Traviata az Újszegedi Szabadtéri Színpadon 2021-ben - Jegyek it!
A La Traviata 2021. július 16-17-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon lesz látható a Szegedi Szabadtéri Játékok 2021-es műsorában! Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x