FRISS - rendezvénylemondások és egyéb intézkedések lépnek életbe!

Kelt: 2020.03.11

FRISS - rendezvénylemondások és egyéb intézkedések lépnek életbe! FRISS - rendezvénylemondások és egyéb intézkedések lépnek életbe!

Rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdet ki a kormány a koronavírus elleni védekezés érdekében  - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten.

MTI hírösszefoglaló:

- A kormány megtiltja a száz főnél nagyobb beltéri és az ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását az koronavírus terjedése miatt - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán, Budapesten.

- Rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdet ki a kormány a koronavírus elleni védekezés érdekében  - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten.

- Beutazási tilalmat rendel el a kormány a koronavírus terjedése elleni intézkedések részeként az Olaszországból, Kínából, Dél-Koreából és Iránból érkezőkre, kivéve, ha magyar állampolgárok - jelentette be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten.

- Intézménylátogatási tilalmat vezet be a kormány az egyetemeken, csak távoktatás keretében vehető igénybe az egyetemi oktatás a koronavírus elleni védekezés érdekében.

- Jelen pillanatban nem tartja indokoltnak a kormány az iskolák bezárását a koronavírus terjedése miatt, de ha az élet- vagy egészségvédelem indokolja, akkor lépni fog.

- felfüggesztik a Határtalanul programot;

- a külföldi kirándulásokat is a diákoknak megtiltják.

Itt pedig a Semmelweis Egyetem lakossági tájékkoztatója olvasható a KoronaVírusról!   

Illetve ajánljuk a tünetekről szóló videókat ide kattintva!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Operában lép színpadra Vitray Tamás!
Nem mindennapi operabemutatóval készül idei évadára a Szegedi Szabadtéri. Händel vígoperai jellegű, fordulatokban gazdag művében, az Agrippinában mások mellett Mester Viktória, Ludovik Kendi, Hanczár György és Gyüdi Eszter is főszerepet kapott. ...
Havasi Symphonic 2020-ban Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A vadonatúj HAVASI Symphonic Aréna Show 2020-ban december 5-én, szombaton 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x