Miklósa Erika és Balázs János a Magyar Hospice Alapítvány jótékonysági koncertjén a MÜPA-ban

Kelt: 2023.12.28

Miklósa Erika és Balázs János a Magyar Hospice Alapítvány jótékonysági koncertjén a MÜPA-ban Miklósa Erika és Balázs János a Magyar Hospice Alapítvány jótékonysági koncertjén a MÜPA-ban 2024. január 18-án. Jegyek itt!

A Cziffra Fesztivál és a Magyar Hospice Alapítvány közösen rendezi meg A Méltóság hangja című jótékonysági koncertet a Müpában, melynek bevételét a Budapest Hospice Ház egy betegszobájának éves fenntartására ajánlják fel. Az est elején Balázs János előadásában hallhatunk klasszikus műveket és parafrázisokat, majd a három kiváló énekesnő - Miklósa Erika, Halász Judit és Kovács Kati - váltja egymást a színpadon, akik már nem először zenélnek együtt a fesztivál alapítójával.

A Méltóság hangjai jótékonysági koncert 2024. január 18-án a MÜPA-ban a Magyar Hospice Alapítvány javára ajánlja fel a bevételt.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Elsőként Miklósa Erika érkezik operaáriákkal és dalokkal, Halász Judit és Kovács Kati pedig legnépszerűbb slágereit hozza el a Müpa színpadára. A Magyar Hospice Alapítvány harminckét éve végzi töretlen szakmai színvonalon és térítésmentesen a már nem gyógyítható daganatos betegek méltó életvégi ellátását, beleértve a családok lelki támogatását is. A Méltóság hangja koncertek sokéves hagyománya is része annak a szemléletformáló tevékenységnek, melyet az alapítvány megalakulása óta végez. A művészek fellépésükkel, a közönség pedig a jegyek megvásárlásával támogatják a Magyar Hospice Alapítvány betegellátó munkáját.

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x