Mága Zoltán koncert Ráckevén - Jegyek itt!

Kelt: 2021.06.21

Mága Zoltán koncert Ráckevén - Jegyek itt! Kevefeszt 21 - Országos Nemzetiségi Kulturális Fesztivál és Gasztronómiai Napok - Mága Zoltán koncertje 2021. július 9-én Ráckevén kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Mága Zoltán idén csak online közvetítésben tudta a közönséget vendégül látni újévi koncertjén, de végre most élőben is találkozhatnak vele a rajongói. 

A Kevefeszt 21 - Országos Nemzetiségi Kulturális Fesztivál és Gasztronómiai Napok keretein belül 2021-ben többek között Mága Zoltán koncertje is várja majd a közönséget.

Mága Zoltán koncertje 2021. július 9-én Ráckevén kerül megrendezésre. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Kevefeszt 21 Országos Nemzetiségi Kulturális Fesztivál és Gasztronómiai Napok július 9-11-én Ráckevén, a Szegedi Kis István sétányon kerül megrendezésre. Ínycsiklandozó ételek, nemzetiségi specialitások, neves pincészetek hazánk minden tájáról! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Voca People Budapesten 2021-ben - Jegyek itt!
A Thank You For The Music a Voca People koncertje 2021. október 9-én a Budapesti Kongresszusi Központban lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Budavári Palotakoncert 2021 - Operettünnep az Operettszínház sztárjaival - Jegyek itt!
A Budavári Palotakoncert 2021 - Operettünnep 2021. július 23-24-én a Budavári Palota Oroszlános Udvarában kerül megrendezésre! Jegyek és fellépők itt!
Havasi koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek a Pure Piano koncertre itt!
A HAVASI-produkció 5 állomásból álló koncertsorozatot szervez Magyarország öt nagyvárosában. Havasi Balázs először vesz részt országos turnén a nevével fémjelzett produkció 10 éves jubileuma alkalmából. A sorozat részeként 2021. augusztus ...
A diótörő 2021-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A Diótörő balett 2021 november hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
HAUSER - Swan Lake - Hattyúk tava - VIDEÓ ITT!
Hauser Swan Lake - Hattyú ktava videó!
A diótörő 2021-ben ismét az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2021. decemberétől lesz látható. Jegyek itt!
A diótörő a Magyar Táncművészeti Egyetemen - Jegyek itt!
A Diótörő keresztmetszet 2021 decemberében Budapesten a Magyar Táncművészeti Egyetem, Ifj. Nagy Zoltán Színháztermében lesz látható! A koreográfiát jeles elődök után a Magyar Táncművészeti Egyetem oktatói készítették, és a Magyar ...
Diótörő a Madách Tánciskola előadása a József Attila Színházban - Jegyek itt!
Diótörő - a Madách Táncművészeti Iskola vendégelőadása 2021. december 22 és 25-én a József Attila Színházban. Jegyek ittt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x