Voca People Budapesten 2021-ben - Jegyek itt!

Kelt: 2021.09.26

Voca People Budapesten 2021-ben - Jegyek itt! A Thank You For The Music a Voca People koncertje 2021. október 9-én a Budapesti Kongresszusi Központban lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Voca People olyan izgalmas, eredeti zenei kalandra viszi a nézőt, amelyben korábban még sosem volt része. Az együttes a megalakulását követő rövid időn belül vált nemzetközileg ismerté, klipjeiket közel 80 millióan látták a YouTube videómegosztón, koncertjeiken villágszerte több, mint 3 millió néző volt.

A Voca People nem használ hangszereket, kizárólag tiszta élő énekhangot, az a-capella műfajt kombinálják a modern beat-box technikákkal, a humorral és helyzetkomikummal, ezáltal olyan különleges miliőt hoznak létre, amely tökéletesen imitálja egy teljes zenekar hangzásvilágát. Az előadás tele van energiával, eredeti humorral, ezáltal a műsor rendkívül szórakoztató, nagyon széles korosztály (gyerekektől az idősekig) számára nyújt maradandó élményt. Az együttes eddig több mint 80 ismert nemzetközi slágert dolgozott fel, Mozarton át, Madonnától Michael Jacksonig. A színpadon nincs hangszer, nincs hang effekt, csak nyolc hihetetlen tehetséges énekes-komikus.

A Thank You For The Music a Voca People koncertje 2021. október 9-én a Budapesti Kongresszusi Központban lesz látható. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A budapesti koncertet követően Szombathelyen is fellépnek! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncert Budapesten 2022-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
Il Divo koncert Budapesten 2022-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
Rost Andrea és barátai koncert Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Rost Andrea születésnapja alkalmából kerül megrendezésre a Rost Andrea és barátai koncert 2022. augusztus 17-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!
Oscar-díjas filmzenék a RaM Színházban a Duna Szimfonikus Zenekar előadásban - Jegyek itt!
Oscar-díjas filmzenék a RaM Színházban a Duna Szimfonikus Zenekar előadásban 2022.március 12-én várják a közönséget. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Disneytől James Bondig - Filmzenei fúvós koncert 2022-ben Gyömrőn - Jegyek itt!
Farsangi Filmzenei fúvós koncert 2022. február 19-én Gyömrőn a Hankó István Művészeti Központban kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x