Ennio Morricone emlékkoncert 2020-ban a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2020.07.07

Ennio Morricone emlékkoncert 2020-ban a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt! Az Ennio Morricone filmzenei emlékkoncert 2020. december 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Ennio Morricone Oscar-díjas zeneszerző is azok közé tartozik, akinek a zenéjét nem lehet nem ismerni. Olyan sikerfilmekhez írt ugyanis zenét, mint A profi, Aljas nyolcas, Aki legyőzte Al Caponét, Volt egyszer egy Vadnyugat, Az óceánjáró zongorista, Polip, Sorstalanság és még sorolhatnánk. 

Az olasz zeneszerző előtt tisztelegnek majd 28 filmzenéjével Budapesten egy koncerttel. Az Ennio Morricone filmzenei emlékkoncert 2020. december 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás hamarosan itt!

A koncertet a Vangelis koncert szervezői állítják színpadra látványos show keretein belül. Ha nem akar lemaradni a koncertről kövessen minket a Facebookon. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
Il Divo koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
A diótörő 2020-ban ismét az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2020. december 18-tól lesz látható. Jegyek itt!
Horgas Eszter koncert Budapesten a Városmajorban - NYERJ JEGYET!
Horgas Eszter koncert Budapesten a Városmajorban - NYERJ JEGYET!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x