Ennio Morricone emlékkoncert 2020-ban a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt!

Kelt: 2020.07.07

Ennio Morricone emlékkoncert 2020-ban a Papp László Budapest Sportarénában - Jegyek itt! Az Ennio Morricone filmzenei emlékkoncert 2020. december 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!

Ennio Morricone Oscar-díjas zeneszerző is azok közé tartozik, akinek a zenéjét nem lehet nem ismerni. Olyan sikerfilmekhez írt ugyanis zenét, mint A profi, Aljas nyolcas, Aki legyőzte Al Caponét, Volt egyszer egy Vadnyugat, Az óceánjáró zongorista, Polip, Sorstalanság és még sorolhatnánk. 

Az olasz zeneszerző előtt tisztelegnek majd 28 filmzenéjével Budapesten egy koncerttel. Az Ennio Morricone filmzenei emlékkoncert 2020. december 13-án Budapesten a Papp László Sportarénában kerül megrendezésre. Jegyvásárlás hamarosan itt!

A koncertet a Vangelis koncert szervezői állítják színpadra látványos show keretein belül. Ha nem akar lemaradni a koncertről kövessen minket a Facebookon. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Il Divo koncert Budapesten 2022-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
Il Divo koncert Budapesten 2022-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
A diótörő 2021-ben ismét az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2021. decemberétől lesz látható. Jegyek itt!
Rost Andrea és barátai koncert Szegeden az Újszegedi Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Rost Andrea születésnapja alkalmából kerül megrendezésre a Rost Andrea és barátai koncert 2022. augusztus 17-én az Újszegedi Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!
Oscar-díjas filmzenék a RaM Színházban a Duna Szimfonikus Zenekar előadásban - Jegyek itt!
Oscar-díjas filmzenék a RaM Színházban a Duna Szimfonikus Zenekar előadásban 2022.március 12-én várják a közönséget. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Disneytől James Bondig - Filmzenei fúvós koncert 2022-ben Gyömrőn - Jegyek itt!
Farsangi Filmzenei fúvós koncert 2022. február 19-én Gyömrőn a Hankó István Művészeti Központban kerül megrendezésre.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x