Virtuózok Gála a SYMA Központban! Jegyek itt!

Kelt: 2014.11.21

Virtuózok Gála a SYMA Központban! Jegyek itt! 2014. december 20-án Budapesten a SYMA Rendezvénycsarnok színpadán az MTV új tehetség kutató műsorának gálaműsora lesz látható.

A Virtuózok egy egyedülálló, formabontó komolyzenei tehetségkutató műsor. A többi, televízióban sugárzott tehetségkutató showműsorral ellentétben ugyanis itt kizárólag a klasszikus zenei képzettség és tehetség számít. A Virtuózok műsorkészítő csapata azokat a fiatalokat próbálja felkutatni, akik kiválóan játszanak a klasszikus zenei hangszerek valamelyikén, vagy klasszikus énekben nyújtanak kiemelkedő teljesítményt.

A versenyzők a műsorban klasszikus zeneműveket adnak elő. A versenyzők teljesítményét nemzetközi szinten is elismert szakmai kiválóságokból álló öttagú zsűri értékeli.

A Virtuózok csapatának alapvető célja a tehetségkutatás mellett az, hogy minél szélesebb körben ismertesse és szerettesse meg a klasszikus zenét a nézőkkel. Ehhez sajátos eszközöket használ, hiszen nem csak klasszikus zenei darabokat, hanem szimfonikus zenekarra írott filmzenéket, és a crossover műfaját is alkalmazza. Szeretnénk, ha a komolyzenei dallamok utat találnának minden egyes néző szívéhez.

A komolyzene népszerűsítése érdekében a műsorban különböző edukációs elemek is megjelennek, elsősorban a döntős adásokban. Egy adott zeneszerzőre vagy hangszerre vonatkozó érdekesség, információ hangzik el egy – egy produkció előtt a műsorvezetőtől vagy a zsűri valamely tagjától.

A Virtuózok műsorkészítő csapata azt szeretné, hogy mindenki, aki részese lesz a műsornak, vagy épp nézőként kíséri figyelemmel a komolyzenét játszó tehetséges fiatalok versenyét, úgy érezze, hogy valami különleges, szép, nemes és szívet gyönyörködtető történet részese.

Az MTVA versenyének zsűrije Miklósa Erika, Kesselyák Gergely, Batta András, Némethy Attila és Szenthelyi Miklós, akik megpróbálják a legjobbakat kiválogatni.
Legyen ott Ön is és hallgassa meg élőben a Virtuózok legjobbjait. A Virturózok adásaira már árulják a jegyeket.

A Virtuózok tehetségkutató gálaműsora 2014. december 20-án lesz. Jegyeket ide kattintva vásárolhat!

A műsor gálaestje a SYMA Rendezvényközpontban lesz.
A Virtuózok klasszikus tehetségkutató műsor, aminek a célja a klasszikus művészek felfedezése hazánkban. A műsorban olyan fiatal tehetségek bukkantak fel mint Boros Misi, Kiss Zoltán, Szomora Pál, Szauer Bianka, Nánási Ádám, Lakatos Vivien, Borka Ráhel, Puporka Jenő és Gembela Gergely.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Mága Zoltán Adventi koncertje az Operettszínházban! Jegyek itt!
Mága Zoltán és barátai címmel szív és lélekmelengető koncertet ad Mága Zoltán sztárvendégeivel. 2014. december 7-én ízelítőt ad az Újévi Mága Zoltán koncertből is, ami 2015-ben lesz.
Jose Carreras koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
2018. december 19-én ad koncertet Budapesten. Jose Carreras karácsony előtti koncertjére már árulják a jegyeket.
Diótörő a Művészetek Palotájában a Szegedi Kortárs Balett előadásában - Jegyek itt!
A Művészetek Palotájában látható a Szegedi Kortárs Balett Diótörő előadása 2015. december 18 és 19 között.
Royal Opera House élő közvetítés Londonból a Pesti Vígadóban - Jegyek és program itt!
Alice csodaországban, Hattyúk tava, Tell Vilmos, Bohém élet és méh sok érdekesség látható lesz a Pesti Vígadóban. Élő egyenes adásban, közvetlenül Londonból lehet megtekinteni a Royal Opera House előadásait elsőként az országban
István, a király 2020-ban az Erkel Színházban - Jegyek és szereplők itt!
A Szörényi - Bródy páros István, a király rockoperája 2020-tól az Erkel Színházban látható. Jegyek itt!
Mozart Group koncert 2020-ban a  Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A MozArt Group 2020. október 3-4-én a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
A diótörő 2020-ban ismét az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2020. december 18-tól lesz látható. Jegyek itt!
A hattyúk tava 2020-ban az Erkelben különleges nézői szabályok mellett lesz látható - Jegyek itt!
A hattyúk tava idén különleges nézői szabályok mellett lesz látható Budapesten az Erkel Színházban. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x