Változik a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpad programja!

Kelt: 2020.04.29

Változik a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpad programja! Változik a Margitszigeti és Városmajori Szabadtéri Színpad programja!

A Szabad Tér Színház fontos közleményt tett közzé:

"Kedves Nézőink!

A koronavírus-járvány miatt kialakult jelenlegi bizonytalan helyzetben, tekintettel az utazási szankciókra, a lezárt országhatárokra és a többi európai ország által bevezetett egyéb intézkedésekre a Szabad Tér Színház úgy döntött, hogy a 2020 júniusára meghirdetett előadásait, koncertjeit és programjait átszervezi: az előadások egy részét egy későbbi időpontban tartanánk meg, azok az előadások, amelyeknél pedig nem tudtunk másik időpontot egyeztetni, elmaradnak.

Bízunk benne, hogy a járványnak hamarosan vége lesz, és talán a nyár végére a Városmajori és a Margitszigeti Szabadtéri Színpad is újra megnyithatja kapuit és megtelhet élettel. Addig azon dolgozunk, hogy megtaláljuk és biztosítsuk nézőink számára a pillanatnyilag lehetséges legbiztonságosabb és leggondtalanabb kikapcsolódási, feltöltődési formákat és lehetőségeket. Folyamatosan figyelemmel kísérjük a helyzet alakulását, a hivatalos tájékoztatásokat és a külföldi állapotokat, döntéseinkben körültekintően és felelősen járunk el, és minden változásra azonnal reagálunk.

Kérjük, figyeljék folyamatosan frissülő honlapunkat, mert minden időpontváltozást, illetve elmaradt előadást ott teszünk közzé. A lemondott előadások, illetve az új időpontra meghirdetett előadások már megváltott jegyeinek visszaváltására vonatkozó információkkal nemsokára jelentkezünk, addig is nézőink türelmét kérjük.

Szabad Tér Színház"

A változás a Nemzeti Filharmónikusok, a Budapest Klezmer Band és Stanley Jordankoncertjei mellett a Free Bach 212 és A sevillai borbély előadásokat és a Városmajori Színházi szemle előadásait érinti!

A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon nyáron Geszti Péter, A Budapest Bár és Fenyő Miklós koncertje várja a közönséget (Jegyek itt!), a Városmajorban pedig Kamarás Iván és Dés László koncertjei lesznek láthatóak (Jegyek itt!)! 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x