Szent Efrém Férfikar 20 éves jubileumi koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!

Kelt: 2021.11.22

Szent Efrém Férfikar 20 éves jubileumi koncert a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt! A Szent Efrém Férfikar 20 éves jubileumi gálája több, mint 300 közreműködővel, meghívott sztárvendégekkel kerül megrendezésre 2022. június 11.-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Magyarország legnépszerűbb vokális együttesét 20 évvel ezelőtt indította útjára, a Liszt- és Érdemes Művész Díjas, Bubnó Tamás. A sokszorosan díjazott Szent Efrém Férfikar két évtizedes pályafutása alatt sikerrel koncertezett a világ négy különböző kontinensén, több mint 30 országban. Akár mély tónusú ortodox zenét, akár hajlékony mediterrán bizánci dallamokat, akár játékos Bartók műveket, akár veretes Liszt himnuszokat, vagy éppen világslágereket énekelnek, mindig lenyűgözik a közönséget kiérlelt hangzásukkal és közvetlen színpadi jelenlétükkel.

A Szent Efrém Férfikar 20 éves jubileumi gálája  több, mint 300 közreműködővel, meghívott sztárvendégekkel kerül megrendezésre  2022. június 11.-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.  

Jegyárak és jegyvásárlás hamarosan!

A 20 éves jubileum alkalmából valódi, nagyszabású Kórusgálát rendeznek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon: szimfonikus zenekarral és meghívott kórusokkal egészülnek ki és – ahogy ezt rajongóik megszokhatták – a közönség énekhangjára és közreműködésére is számítanak a gálakoncerten. A Szent Efrém Férfikar rendkívül sokszínű repertoárjából áll össze a koncert műsora és kizárólag erre az alkalomra írt művek és feldolgozások is hallhatók lesznek az előadáson – a fináléban több mint 300 énekes és zenész fog együtt énekelni és muzsikálni a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x