Orosz Cirkusz a jégen - Budapesten a Russian Circus on Ice a BOK Csarnokban - Jegyek itt!

Kelt: 2019.12.25

Orosz Cirkusz a jégen - Budapesten a Russian Circus on Ice a BOK Csarnokban - Jegyek itt! Az Orosz Cirkusz a jégen jégshow 2020. március 4-én a BOK Csarnokban Budapesten. A Russian Circus in Iceban a Diótörő, Cirkuszhercegnő és Hókirálynő meséje várja a közönséget. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A Russian Circus on Ice jégshow évek óta járja Európát és már több ezer nézőt kápráztatott el. Nem is csoda, hiszen a látványos cirkuszi elemek és a jól ismert mesék valamint a téli hangulatot megalapozó jég együttesen repíti a közönéget egy mesevilágba és nyújt szórakozást együttesen az egész család számára.

Amellett, hogy megjelenik a Csipkerózsika, Hókirálynő, Cirkuszhercegnő, Hamupipőke a legadventibb figura a világ egyik legimertebb karácsonyi meséjének fősszereplője Diótörő is megjelenik.

Az Orosz Cirkusz a jégen jégshow két alkalommal lesz látható Budapesten 2020. március 4-én a BOK Csarnokban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A társulat a báj, a szépség, az elegancia, a hihetetlen könnyedség és a legmagasabb technikai felkészültség, a fantáziadús látványos koreográfiák, a több mint 300 csodálatos jelmez, az izgalmas zene és akrobatika révén rabolja el a közönséget a mesék világába.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A diótörő balett a Budapesti Operettszínházban - Jegyek itt!
A diótörő balett 2019 decemberétől a Budapesti Operettszínházban! Jegyek itt!
HAUSER - Swan Lake - Hattyúk tava - VIDEÓ ITT!
Hauser Swan Lake - Hattyú ktava videó!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x