Ők lesznek a Diótörő szereplői az Operettszínházban!

Kelt: 2019.10.17

Ők lesznek a Diótörő szereplői az Operettszínházban! A Diótörőt december 20-tól láthatjuk az Operettszínházban. Az előadásban az Operaház és az Operettszínház művészei is fellépnek.

A Diótörőt - amely Győrben és a Bécsi Állami Operaházban már óriási sikerrel, teltház előtt bemutatkozott - a Magyar Táncművészeti Egyetemmel közösen állítja színpadra az Operettszínház, Harangozó Gyula rendezésében és koreográfiájával. A főszerepekben az egyetem végzős növendékeit is láthatjuk majd, de mindenféle korú táncos színpadra lép az előadás során, változatos és színes kiállítást biztosítva. Érdekesség, hogy Carousel című musicalben szereplő ifjú tehetségeket is újra kőszínházunkban köszönthetjük.

Klára hercegnő szerepében Kozmér Alexandra (a Magyar Állami Operaház első magántáncosa), Ottlik M.Laura (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa) és Szelényi Dorka mutatkozik be, Diótörő hercegként Gallai Zsolt, Sík Milán és Somai Valér lép színpadra.

Az előadás során közreműködik a Budapesti Operettszínház Balettkara és Zenekara, vezényel Pfeiffer Gyula.

A Diótörőt december 20-tól láthatjuk az Operettszínházban. Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A Diótörő 2 felvonásból áll, játékideje 2x50 perc. Mivel a világ legnépszerűbb gyerekbalettjéről beszélhetünk, természetesen a kicsiket is szeretettel várják, a darab megtekintését 6 éves kortól javasoljuk.

 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x