Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertje 2018-ban az Arénában - Jegyek és fellépők itt!

Kelt: 2017.09.04

Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertje 2018-ban az Arénában - Jegyek és fellépők itt! Mága Zoltán Budapesti Újévi koncertjén 2018. január 1-én a Papp László Sportarénában színpadra lép Barabara Streisand, Andrea Bocelli, Celine Dion és Michael Bubblé producere, a zenészként is ismert többszörös Grammy díjas művész David Foster lesz, valamint Oscar díjas művészek.

2018-ban már a 10. Budapesti Újév koncertjére készül Mága Zoltán 2018. január 1-én a Papp László Sportarénában.

Mága Zoltán Újévi koncertjein az elmúlt 10 évben a Budapesti Operettszínház sztárjaitól kezdve a Nemzet színészein át, a Csillag születik és az X-faktor valamint a Virtuózok tehetséges fiataljain kerestül egészen a világszerte ismert operacsillagokig számos művész színpadra lépett már. 

A 2018-as jubileumi 10. Budapesti ÚJévi koncerten igazi ünnepi showra készülhetünk. Mága Zoltán Újévi koncertjének 2018-as sztárvendégeinek névsorát nem szokták előre kihirdetni, de idén már a 2017-es koncerten bejelentettek, hogy mire számíthatunk jövőre.

Mága Zoltán 2018-as koncertjén Barabara Streisand, Andrea Bocelli, Celine Dion és Michael Bubblé producere, a zenészként is ismert többszörös Grammy díjas művész David Foster lesz, valamint Oscar díjas művészek.

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Jöjjön és élvezze Ön is a Prima Primissima díjas magyar hegedűművész, Mága Zoltán és sztárvendégeinek újévköszöntő arénakoncertjét.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

MozArt Group koncert 2018-ban a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
Mozart Group koncert 2018 január 7-én a Budapesti Kongresszusi központban. Jegyek itt!
Andrea Bocelli koncert Budapesten 2017-ben - Jegyek itt!
2017. november 25-én Budapesten a Papp László Sportarénában ad koncertet Andre Bocelli. A koncertre már elkezdték a jegyek értékesítését!
Sarah Brightman koncert 2017-ben Budapesten - Jegyek a Royal Christmas Gala koncertrei itt!
The Royal Christmas Gala címmel Sarah Brightman ad karácsonyi koncertet 2017. december 20-án Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyvek itt!
Diótörő 2017-ben az Arénában! Jegyek itt!
2017. december 18-án a Papp László Budapest Sportaréna színpadán lesz látható a Diótörő. A karácsony elmaradhatatlan kelléke Budapesten.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x