Jurassic Park filmzene koncert vetítés élőben a Margitszigeten - Jegyvásárlás itt!

Kelt: 2023.01.26

Jurassic Park filmzene koncert vetítés élőben a Margitszigeten - Jegyvásárlás itt! JURASSIC PARK film-zene-koncert 2023. május 28.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

Élje át a lenyűgöző film-varázslatot, a 65 millió évvel ezelőtt kihalt dinoszauruszok világát felélesztő Jurassic Parkot HD minőségben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad óriásvásznán, John Williams ikonikus filmzenéjével.

A Jurassic Park az ember és az őslények túlélésért vívott, akciódús kalandja! Ez a lenyűgözően látványos, fantasztikus speciális effektekkel teli film-varázslat először lesz látható Magyarországon.

A közönség most úgy élheti át a Jurassic Parkot, mint még soha: HD-minőségben, és a John Williams ikonikus filmzenéjét élőben előadó teljes szimfonikus zenekarral.

A Jurassic Park idén ünnepli 30 éves évfordulóját, hisz Steven Spielberg kultikus filmmé vált tudományos-fantasztikus alkotása 1993-ban került bemutatásra Michael Crichton Őslénypark című regénye alapján. 

JURASSIC PARK film-zene-koncert 2023. május 28.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

(esőnap: május 30.)

Karmester:
Farkas Róbert

Közreműködik:
a MÁV Szimfonikus Zenekar

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rómeó és Júlia balett Budapesten a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének előadásában!
A Rómeó és Júlia balettje 2023. július 13-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének előadásában. Jegyek hamarosan
A Georgiai Grúz Állami Népi együttes a Sukhishvili 2023-ban Magyarországon - Jegyek itt!
A Georgai Grúz Állami Népi együttes a Sukhishvili 2023-ban Magyarországon lép fel. Az együttes több alkalommal is turnézott már Magyarországon a legnagyobb városokban Budapesttől Győrig. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x