INGYENES koncertet ad Placido Domingo!

Kelt: 2021.07.28

INGYENES koncertet ad Placido Domingo! 2021. augusztus 6-án Placido Domingo ad ingyenes koncertet!

2021. augusztus 6-án világsztárok érkeznek Győrbe! A koncerttel az egészségügyi dolgozóinak mondanak köszönetet a koronavírus járvány alatt végzett munkájukért. A sztárvendég Placido Domingo lesz!

A több ezer főt befogadó ingyenes rendezvény helyszíne Győrben a Dunakapu tér lesz.

A koncerten a magyar egészségügyi dolgozók szervezetten vehetnek majd részt, de a további érdeklődök is regisztrálhatnak majd a belépőkért a hellogyor.hu weboldalon.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Havasi koncert 2021-ben Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
Havasi Balázs 2021. augusztus 18-án a Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon ad koncertet. Jegyek a Pure Piano koncertre itt!
A mosoly ország a Budapesti Operettszínházban 2021-től - Jegyek itt!
A nemzetközi tematikához illően egy világhírű brit művész vállalkozott a mű megrendezésére: Stephen Medcalf olvasatában lesz látható újra A mosoly országa Budapesten a Budapesti Operettszínházban főszerepben oylan sztárokkal mint Homonnay ...
Havasi koncert 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek a Pure Piano koncertre itt!
A HAVASI-produkció 5 állomásból álló koncertsorozatot szervez Magyarország öt nagyvárosában. Havasi Balázs először vesz részt országos turnén a nevével fémjelzett produkció 10 éves jubileuma alkalmából. A sorozat részeként 2021. augusztus ...
A diótörő 2021-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A Diótörő balett 2021 november hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
HAUSER - Swan Lake - Hattyúk tava - VIDEÓ ITT!
Hauser Swan Lake - Hattyú ktava videó!
A diótörő 2021-ben ismét az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2021. decemberétől lesz látható. Jegyek itt!
A diótörő a Magyar Táncművészeti Egyetemen - Jegyek itt!
A Diótörő keresztmetszet 2021 decemberében Budapesten a Magyar Táncművészeti Egyetem, Ifj. Nagy Zoltán Színháztermében lesz látható! A koreográfiát jeles elődök után a Magyar Táncművészeti Egyetem oktatói készítették, és a Magyar ...
Diótörő a Madách Tánciskola előadása a József Attila Színházban - Jegyek itt!
Diótörő - a Madách Táncművészeti Iskola vendégelőadása 2021. december 22 és 25-én a József Attila Színházban. Jegyek ittt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x