INGYENES koncertet ad Mága Zoltán Budapesten a Szent István Bazilikánál!

Kelt: 2019.08.07

INGYENES koncertet ad Mága Zoltán Budapesten a Szent István Bazilikánál! INGYENES koncertet ad Mága Zoltán Budapesten a Szent IStván Bazilikánál!

Mága Zoltán amellett, hogy a mára már hagyománnyá vált és külföldön is sikert aratott Budapesti Újévi koncertjével várja a közönséget 2020-ban (Részletek és jegyek itt!), most egy turnéra indul méghozzá jótékonysági céllal!

Az alábbi közlemény jelent meg az INGYENES budapesti koncertje kapcsán:

"Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy immár második alkalommal zajlik Kárpát-medence legnagyobb, 100 állomásból álló jótékonysági koncertsorozata. Az újabb karitatív misszió 2018. március 19-én Marosvásárhelyről indult útjára, arra emlékezve, hogy a három évtizeddel ezelőtti „fekete március” megmutatta, hogyan tudunk vallási és etnikai hovatartozás nélkül, egy emberként kiállni a szabadságért, az igazságért, a jövőért. A most folyamatban lévő újabb karitatív missziónk reményeink szerint felülmúlja a korábbi küldetéseket és nagyobb összefogással, még több embernek tudunk segítséget nyújtani. Mága Zoltán, Liszt Ferenc-díjas hegedűművész első alkalommal útjára indított 100 templomi jótékonysági koncertsorozatával több mint 100 millió forint értékben segített az árvíz- és a vörösiszap károsultjainak, tehetséges gyermekeknek, beteg gyermekeknek, kórházaknak, nagycsaládosoknak, szépkorúaknak, hősi halott rendőrök és katonák hozzátartozóinak, de megszólalt a hegedűje templomok felújításáért, munkahelyteremtésért és a társadalmi békéért is.

A 100 templomi jótékonysági koncertsorozat főtámogatója az Emberi Erőforrások Minisztériuma. A programban több mint ezer közreműködő vesz részt, a Nemzet Színészei, Kossuth-díjas művészek, hazai élet kiváló popsztárjai, világhírű művészek és zenészek. Minden egyes állomáson a teljes bevételt jótékonysági célra fordítjuk, így több száz családnak tudunk segítséget nyújtani és több mint százezer embernek szerezhetnek örömet kiváló zenészeink, művészeink.

A karitatív koncertsorozat nagyszabású következő állomására 2019. augusztus 23-án 19:30-kor a budapesti Szent István Bazilika előtti Szent István téren kerül sor. A díszelőadáson megnyitó beszédet és imát mond: Kiss-Rigó László Szeged-Csanádi püspök. A koncerten a Primarius Szimfonikus Zenekar kíséretében sztárvendégként közreműködnek a Nemzet Színészei, Kossuth-díjas művészek, valamint határon túli magyar gyermekkórusok.

A díszelőadásra a belépés díjtalan, viszont regisztrációhoz kötött!

Regisztrálni az alábbi linken lehet név, e-mail cím, telefonszám és a regisztrálni kívánt ülőhelyek pontos számának megadásával!

https://forms.gle/ary4E6LCAMcZPhUh7

A helyeket a regisztráció sorrendjében tudjuk biztosítani."

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Placido Domingo fia is fellép Magyarországon!
Placido Domingo fia is fellép Magyarországon!
Budafoki Dohnányi Zenekar - Best of Cinemusic filmzene koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
A Best of Cinemusic szimfónikus filmzenei koncerten a Budafoki Dohnányi Zenekar 2019. október 27.-én a Papp László Budapest Sportarénában az elmúlt évek legnagyobb közönég sikerei és számos újdonság várja a közönséget. Jegyek itt!
Virtuózok Jubileumi Ünnepi Hangverseny Miklósa Erikával és Andrea Griminellivel a MÜPA-ban - Jegyek
Virtuózok Jubileumi Ünnepi Hangverseny Miklósa Erikával és Andrea Griminellivel 2019. december 30-án Budapesten a MÜPA-ban. Jegyek itt!
A diótörő 2019-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A Diótörő balett 2019 november hétköznap és hétvégén is látható lesz Budapesten az Erkel Színházban. A Diótörő téli előadásaira már elkezdték a jegyek értékesítését!
A diótörő 2020-ban ismét az Operettszínházban - Jegyek itt!
Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2020. december 18-tól lesz látható. Jegyek itt!
Horgas Eszter koncert Budapesten a Városmajorban - NYERJ JEGYET!
Horgas Eszter koncert Budapesten a Városmajorban - NYERJ JEGYET!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x