Havasi Pure Piano koncert 2019-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!

Kelt: 2019.02.02

Havasi Pure Piano koncert 2019-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!  A Budapest Kongresszusi Központban 2019. április 27-én kerül műsorra a HAVASI Pure Piano koncert. A koncerten olyan tételek is elhangzanak majd, amelyek az Aréna-show műsorokban nem, vagy csak 2-3 év múlva kerülnek előadásra.

Az év első hónapjai a legtermékenyebb időszak Havasi életében. Ilyenkor komponálja a legtöbb új zeneművet, amelyeket a tavaszi koncertjein mutat be először közönség előtt. A Budapest Kongresszusi Központban olyan tételek is elhangzanak majd, amelyek az Aréna-show műsorokban nem, vagy csak 2-3 év múlva kerülnek előadásra. A 10 éves jubileumi Aréna koncertről sem feledkezik majd el a koncerten. A jubileum alkalmából a legnépszerűbb szimfonikus tételek forrását is bemutatja a zeneszerző, abban a változatlan formában, ahogy 10-15 évvel ezelőtt megkomponálta azokat egyetlen zongorára.

A 10 éves a HAVASI Symphonicról semfeletkezik meg a koncerten. A jubileum alkalmából a legnépszerűbb szimfonikus tételek forrását is bemutatja a zeneszerző, abban a változatlan formában, ahogy 10-15 évvel ezelőtt megkomponálta azokat egyetlen zongorára.

A Budapest Kongresszusi Központban 2019. április 27-én kerül műsorra a HAVASI Pure Piano koncert. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A különleges zongorakoncertek hatalmas sikert arattak a teltházas Sydney-i Operaházban és a londoni Barbican Centerben, az idén Budapest után bemutatásra kerül Bécsben, Berlinben, Münchenben és New York-ban is.

 

 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Havasi Symphonic koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 10 éves Havasi Symphonic koncert az Arénában 2019. decemberében kerül merendezésre. Jegyek itt! A jubileumi koncertekre elfogadta a meghívást a Golden Globe-díjas Lisa Gerrard és a Grammy-díjas Lebo M. is, akik korábban Budapesten kívül New ...
Havasi Pure Piano koncert 2019-ben a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
2019. augusztus 24-én Tokajon Havasi Balázs ad koncertet a Tokaji Fesztiválkatlanban. Jegyek itt!
Il Divo koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
Il Divo koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x