Fertőrákosi Barlangszínház 2022-es műsor és jegyek itt!

Kelt: 2021.11.13

Fertőrákosi Barlangszínház 2022-es műsor és jegyek itt! A csodálatos mandarin és Ravel Bolero, Bogányi Gergely, Boros Misi, Sisi, a Győri Filharmonikus Zenekarés még sok más várja a közönséget 2022-ben Fertőrákoson a Barlangszínházban. Jegyek és műsor itt!

Királyok és királynők évada mottóval, széles műfaji választékot kínálva, minden eddiginél több, összesen hatvan előadást tervez a fertőrákosi barlangszínházban a következő évadban az üzemeltető Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft. - hangsúlyozta Pataki András ügyvezető az évadot meghirdető sajtótájékoztatón csütörtökön Sopronban.

Pataki András elmondta, hogy a nyitó koncertet május 27-én a Punnany Massif tartja, másnap pedig Szulák Andrea és a Stúdió 11 Ensemble lép fel.  Június 4-én a Forrás produkció előadásában mutatják be Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde Árpád-házi Szent Erzsébetről szóló darabját, Az Ég tartja a Földet - Erzsébet, a szerelem szentje című musicalt. Június 11-én pedig Huszka Jenő és Szilágyi László Sissi, a magyar királyné című operettjét játsszák. (Jegyek itt!)

Pataki András kiemelte, hogy a Pro Kultúra és a német Gerberhaus Culturproduktionen produkciós iroda közötti együttműködés révén a német nyelvű közönségnek Ábrahám Pál Bál a Savoyban című operettjét tűzik műsorra, amelyet a Soproni Petőfi Színház művészei adnak elő 16 alkalommal. A német nyelvű látogatókat Lehár-gálaestekkel is várják, a műsort azonban egyszer magyarul is láthatja a közönség. (Jegyek itt!)
    
Jazzcsütörtök címmel új előadássorozat indul június 16-án. A Dohnányi-teremben a szezonban legalább öt alkalommal csütörtök esténként dzsesszkoncertekkel kedveskednek a látogatóknak, borkóstolóval és borkorcsolyával egybekötve.  Június 18-án Bartók Béla A csodálatos mandarin és Ravel Bolero című szerzeményeire készülő táncműveket mutat be az InterEUropa Balett a Soproni Petőfi Színház és a Forrás Színház koprodukciójában. Az előadáson fellép mások mellett Bogányi Gergely és Boros Misi zongoraművész, valamint Binder Károly és Varga Gábor dzsesszzongorista. Pataki András a darab különlegességeként említette, hogy egyszerre két Bogányi-zongora is lesz a színpadon. A Győri Filharmonikus Zenekar június 19-én, július 10-én és augusztus 20-án ad hangversenyt, június 26-án pedig Sztevanovity Zorán lép fel. (Jegyek itt!)

Jövőre is megrendezik SopronDrum elvezéssel a nemzetközi ütősfesztivált, amelynek nyitó napján, július 7-én Fekete-Kovács Kornél, Bartók Vince és Szabó Dániel Ferenc triója zenél.  Július 8-án a Stanley Jordan Quartet lép fel, másnap pedig a David Sanborn Acoustic Band. A rendezvénysorozat ideje alatt a tervek szerint a Strasbourgi Zeneakadémia tanárai, Emmanuel Sejourne és Sylvie Reynaert ütőhangszeres művészek, valamint a David Sanborn Band dobosa, Billy Kilson tart workshopokat. (Jegyek itt!)

Az évad folytatásában a Soproni Liszt Ferenc Szimfonikus Zenekar négy alkalommal ad komolyzenei koncertet a Dohnányi-teremben, Ötórai hangoló elnevezéssel.  Július 22-én és további három alkalommal játsszák majd a Soproni Petőfi Színház és a TBG Production közös előadását, a Vadak Ura - The Covenant című családi musicalt. (Jegyek itt!)

Augusztus 5-én és 6-án a Margitszigeti Színház és a Crescendo Music Management közös produkcióját, a Csókkirály című koncertshow-t láthatja a közönség, amelyben fellép mások mellett Csonka András, Heinz Gábor Biga, Király Viktor, Radics Gigi, Szulák Andrea, Vastag Csaba és Zséda. (Jegyek itt!)

Augusztus 26-án és 27-én játsszák Jávori Ferenc A farmerkirály című klezmermusicaljét, amely Levi Strauss életéről szól. (Jegyek itt!)

A jövő évi barlangszínházi szezont Rúzsa Magdi koncertje zárja szeptember 10-én! (Jegyek itt!)


 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x