Ezek a korlátozások érvényesek augusztus 15-ig a rendezvényekre!

Kelt: 2020.04.30

Ezek a korlátozások érvényesek augusztus 15-ig a rendezvényekre! Ezek a korlátozások érvényesek augusztus 15-ig a rendezvényekre!

A tárcavezető a kormány döntéseit ismertetve közölte: az egész országban marad az ingyenes parkolás, ez az intézkedés bevált, nem eredményezett komoly forgalomnövekedést, viszont lehetővé teszi, hogy aki megteheti, nem a tömegközlekedést veszi igénybe, ami segíti a fertőzés terjedésének korlátozását.

Kiemelte: a rendezvényekre vonatkozó korlátozások érvényben maradnak, augusztus 15-ig az 500 főnél nagyobb rendezvényeket nem lehet megtartani.

A szabadtéri fesztiválok jelentős része várhatóan így elmarad. Nem tudjuk, hogy a színházak terveznek-e esetleg nézőszám csökkentést, hogy megtrthassák az előadásaikat, vagy megvárják a korlátozások végét, de a szabadtéri színházakat nehéz döntés elé állítja a helyzet.

A szervezők várhatóan a következő héten kezdik el kidolgozni az új terveket és hoznak döntést az előadások törlése/halasztása kapcsán. A friss híreket folyamatosn közöljük le mi is. Ha nem akartok lemaradni akkor kövessetek minket a Facebookon. 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x