Bolsoj Balett 2015-ben Bécsben - Jegyek a Diótörő és a Hattyúk tava előadásokra itt!

Kelt: 2015.01.07

Bolsoj Balett 2015-ben Bécsben - Jegyek a Diótörő és a Hattyúk tava előadásokra itt! 2015 januárjában két klasszikus téli balettel látogat Bécsbe a Bolsoj Balett. A legendás Bolshoi Balett 2015-ben is Bécs egyik legnagyobb színpadán a Wiener Stadthalleban lép fel.

2015 januárjában két klasszikus téli balettel látogat Bécsbe a Bolsoj Balett. A legendás Bolshoi Balett 2015-ben is Bécs egyik legnagyobb színpadán a Wiener Stadthalleban lép fel.

Jegyinfók és online jegyvásárlás itt!

2015. január 8-án a legismertebb és legtöbbet játszott balett a Diótörő kerül színpadra. A karácsonyi mesetörténet szinte elmaradhatatlan kelléke a télnek az opera és a balett rajongói számára.

2015. január 9-én a másik legklasszikusabb téli balett, az orosz népmesén alapuló Hattyúk tava kerül színpadra a Wiener Stadthalleben!

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Nem a messiás - Utolsó előadás - Nyerj jegyeket!
Heiter Melinda, Janza Kata, Homonnay Zsolt, Bakos-Kiss Gábor és Pintér Dömötör főszereplésével lesz látható a Nem a messiás (csak egy nagyon haszontalan fiú) című előadás. Galla Miklós sem marad ki belőle. Jegyek már kaphatóak!
Önkénteseket keres a Szegedi Szabadtéri Játékok!
Szinetár Dóra, Dolhai Attila, Paul Potts, Sasvári Sándor, Vikidál Gyula és még számtalan híres színész lép fel 2016-ban Szegeden, akikkel akár találkozhatsz is önkéntesként.
3D-ben a Diótörőből készült musicalfilm
Magyar szereplőkkel kerül a mozikba a Diótörő 3D verziója.
Havasi Symphonic koncert 2016-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
HAVASI Symphonic 2016. december 10. 14:00, 19:30 órakor ismét Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna sznpadán.
Mága Zoltán Újévi koncert 2016-ban a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Már megkezdték a 2016-os Mága Zoltán Újévi koncert jegyértékesítését és kihirdetik a legjobb újévi koncert fellépőink névsort. Mága Zoltán és sztárvendégei 2016. január 1-én is az Arénában várják a nézőket.
Il Divo koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!
Il Divo koncert Budapesten 2021-ben - Jegyek az aréna koncertre itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x