Báthory Erzsébet musical-opera a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2022.12.14

Báthory Erzsébet musical-opera a Margitszigeten - Jegyek itt! A Báthory Erzsébet musical-opera 2023. június 10-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon lesz látható. Jegyek itt!

A látványos előadás egy legendás nőalakot és egy máig vitatott történelmi korszakot dolgoz fel, stílus- és műfajteremtő formában. A Báthory Erzsébet című musical-opera Báthory Erzsébet rejtélyes történetét mutatja be.

A musical szerzői között ott van Szomor György, akinek a nevéhez olyan nagysikerű előadások kötődnek, mint a Diótörő és Egérkirály musical és az országszerte nagy sikert aratott Monte Cristo grófja musical. Illetve Magyarország egyik legtermékenyebb szerzője Miklós Tibor, aki amellett, hogy például Cserháti Zsuzsának vagy a Kasza Tibi által sikerre vitt Crystalnak írt szövegeket műfordítóként és musical szerzőként is sikert aratott, de írt musical-operát is az Anna Kareninából. Utolsó művei között ott van a Szabó Magda Abigél című művéből készült musical.

A Báthory Erzsébet legenda egy igazán izgalmas téma, amiben minden olyan emberi érzéssel találkozhatunk, ami mindannyiunk életében jelen van és ami megmagyarázza, hogyan válhat egy egyszerű történet vérszomjas rémálommá és végül legendává.

A Báthory Erzsébet musical-opera 2023. június 10-én a Margitszigeti Szabadtéri színpadon lesz látható.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A musical szereposztását még nem közölték a szervezők. A KÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ a 2012-es előadásból.

Megosztás:
Báthory Erzsébet musical-opera a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kapcsolódó hírek:

Pretty Yende és Nadine Sierra operagála a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2023-ban - Jegyek itt!
GOLDEN AGE operagála 2023. július 29-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon Pretty Yende és Nadine Sierra főszereplésével.
Rost Andrea és vendégei - A díva és a férfiak - Áriák és színházi monológokok Veszprémben - Jegyek
Rost Andrea és vendégei - A díva és a férfiak - Áriák és színházi monológokok 2023. július 14-én Veszprémben. Jegyek itt!
Jurassic Park filmzene koncert vetítés élőben a Margitszigeten - Jegyvásárlás itt!
JURASSIC PARK film-zene-koncert 2023. május 28.-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x