Bartók: Concerto a Szegedi Kortárs Balett előadása a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2021.01.01

Bartók: Concerto a Szegedi Kortárs Balett előadása a Margitszigeten - Jegyek itt! Bartók: Concerto - Szegedi Kortárs Balett előadása 2021. július 2-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható!

A Szegedi Kortárs Balett két részből álló bemutatójának címe kettős üzenettel bír. Az est első felében Juronics Tamás Bartók Béla Concerto című művére készít koreográfiát, melyet a Szegedi Szimfonikus Zenekar élőben játszik el, így tehát egyben egy koncertet is hallhat a közönség. Juronics Tamás számára – a számos Bartók mű emlékezetes színpadi megvalósítása után – a zeneszerző műveiből alkotott sorozatának újabb állomása lesz a Concerto.

Az előadás másik felében a szegedi közönség által jól ismert olasz koreográfus, Enrico Morelli alkot újból a társulat számára. Fesztivál díjas előadásai után most egy kortárs magyar zeneszerző művét fogja választani darabja zenei kíséretének. A zenekart Gyüdi Sándor vezényli.

A Szegedi Kortárs Balett Bartók: Concerto előadása 2021. július 2-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szergej Polunyin főszereplésével 2021-ben Budapesten a Raszputyin táncdráma - Jegyek itt!
A Raszputyin táncdráma Szergej Polunyin főszereplésével 2021. augusztus 13-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyek itt!
Hervé Koubi Odüsszeia balettje 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Hervé Koubi az Odüsszeia fehér balett előadása 2021. július 16-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
A 20 éves Naplegenda 2021-ben a Margitszigeten a Magyar Állami Népi Együttes előadásában!
Visszatér a Margitszigetre a Magyar Állami Népi Együttes megünnepelni a 20 éves Naplegendát.
Nemzeti Filharmonikusok koncertje 2021-ben a Margitszigeten!
Lucas és Arthur Jussen lesznek az est sztárvendégei 2021. június 5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
Carmen a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021-ben - Jegyek itt!
A Margitszigeti Színház és a Magyar Állami Operaház bemutatója lesz Calixto Bieito rendezésében a Carmen 2021. június 25-én és 27-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!
ZongOpera Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021-ben Veszprémben - Jegyek itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021. augusztus 17-én a veszprémi Jezsuita Templomkertben kerül megrendezésre a VeszprémFest kereten belül. Jegyek itt!
Győri Balett: Bolero - Romance Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Győri Balett idén egy különleges kompozícióval érkezik a Városmajori Szabadtéri Színpadra június 30-án. Lukács András darabjaira a geometriai megszerkesztettség jellemző, melynek letisztult, érzékeny formáját most duplán tapasztalhatja meg a közönség.
Júniusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színház 2021-es műsora! Jegyek és műsor itt!
A klasszikus zenei kínálatban az opera, a balett és az évfordulós szerzők, Verdi és Mozart kiemelt figyelemre számíthatnak.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x