Bartók: Concerto a Szegedi Kortárs Balett előadása a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2021.01.01

Bartók: Concerto a Szegedi Kortárs Balett előadása a Margitszigeten - Jegyek itt! Bartók: Concerto - Szegedi Kortárs Balett előadása 2021. július 2-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható!

A Szegedi Kortárs Balett két részből álló bemutatójának címe kettős üzenettel bír. Az est első felében Juronics Tamás Bartók Béla Concerto című művére készít koreográfiát, melyet a Szegedi Szimfonikus Zenekar élőben játszik el, így tehát egyben egy koncertet is hallhat a közönség. Juronics Tamás számára – a számos Bartók mű emlékezetes színpadi megvalósítása után – a zeneszerző műveiből alkotott sorozatának újabb állomása lesz a Concerto.

Az előadás másik felében a szegedi közönség által jól ismert olasz koreográfus, Enrico Morelli alkot újból a társulat számára. Fesztivál díjas előadásai után most egy kortárs magyar zeneszerző művét fogja választani darabja zenei kíséretének. A zenekart Gyüdi Sándor vezényli.

A Szegedi Kortárs Balett Bartók: Concerto előadása 2021. július 2-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Szergej Polunyin főszereplésével 2021-ben Budapesten a Raszputyin táncdráma - Jegyek itt!
A Raszputyin táncdráma Szergej Polunyin főszereplésével 2021. augusztus 13-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható! Jegyek itt!
Hervé Koubi Odüsszeia balettje 2021-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Hervé Koubi az Odüsszeia fehér balett előadása 2021. július 16-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
A 20 éves Naplegenda 2021-ben a Margitszigeten a Magyar Állami Népi Együttes előadásában!
Visszatér a Margitszigetre a Magyar Állami Népi Együttes megünnepelni a 20 éves Naplegendát.
Nemzeti Filharmonikusok koncertje 2021-ben a Margitszigeten!
Lucas és Arthur Jussen lesznek az est sztárvendégei 2021. június 5-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.
Carmen a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon 2021-ben - Jegyek itt!
A Margitszigeti Színház és a Magyar Állami Operaház bemutatója lesz Calixto Bieito rendezésében a Carmen 2021. június 25-én és 27-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!
Havasi Symphonic 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 2021-es Havasi koncertre itt!
A vadonatúj HAVASI Symphonic Aréna Show 2021-ben december 18-án 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. Az early bird jegyvásárlók extra ajándékot kapnak.
Bolsoj Balett Diótörő 2021-ben Budapesten az Urániában - Jegyek itt!
A Bolsoj Balett Diótörő előadásának felvételének vetítésével csábítja a nézőket 2021. decembe 26-án Budapesten az Uránia Filmszínház. Jegyek itt!
A Szegedi Kortárs Balett Diótörő balettje Budapesten - Jegyek itt!
A Diótörő a Szegedi Kortárs Balett varázslatos karácsonyi előadása 2021. december 12-én Budapesten a Corvin Művelődési Házban lesz látható. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x