A TV-ben lesz látható az Igazából Karácsony koncert!

Kelt: 2023.12.23

A TV-ben lesz látható az Igazából Karácsony koncert! Évek óta siker az Igazából Karácsony koncert. Az MVM Dome színpadán 2023-ban is látható lesz a koncert, ahogy 2022-ben is látható volt.

Az Igazából karácsony szimfonikus koncertshow hagyományait megőrizve, ismét egy egyedi formába öntve varázsolt meghitt karácsonyi hangulatot az MVM Dóm színpadára. Az esten Magyarország egyik legsokrétűbb szimfonikus zenekarának, a Budafoki Dohnányi Zenekar közreműködésével csendültek fel régi klasszikusok és népszerű karácsonyi dallamok a pop és jazz világából. A program páratlan légtornászi mutatványokkal, kíváló szólistákkal, kórussal, tánccal és hangjátékokkal tették felejthetetlenné a gálát a nézők számára.

Az immár ötödik alkalommal megrendezett ünnepi est sztárvendégei voltak: Miklósa Erika - Kossuth és Liszt Ferenc-díjas operaénekes, Pál István „Szalonna” - Liszt Ferenc-díjas Érdemes művész - nép-zenész és együttese. A neves fellépők sorában találtuk még Serbán Attila színész énekest, Cser Krisztián operaénekest, Káel Norbert zongoraművész-zeneszerzőt és a Jazzical Trio-t, a Budapest Akadémiai Kórus társaságot. Továbbá a Szironta Együttes előadóművészeinek ha-rangjátéka gazdagította a szuperprodukció programját, valamint a Magyar Légtornász Egyesület artistaművészei és az ARListic Dance Company kápráztatták el a publikumot. A fantasztikus show hangulatát a Rábai Miklós által elindított Magyar Állami Népi Együttes játéka is emelte, mely lenyűgöző népzenei világával visszarepített bennünket a régi idők karácsonyának ünnepi hangulatába.

A művek Hollerung Gábor Liszt Ferenc-díjas vezető-karmester, érdemes művész vezényletével elevenedtek meg az est folyamán, aki 2018-ban hagyományteremtő szándékkal indította útjára az egyedülálló műfajú szimfonikus koncertshow-t.

INGYEN LESZ LÁTHATÓ A TV-BEN!
2023.december 16-án 22:56-kor és 2023. december 25-én 01:20-kor az M5 műsorán lesz látható
a 105 perces IGAZÁBÓL KARÁCSONY – szimfonikus koncertshow 2022-es koncertje.

Akinek pedig megjön a kedve a koncerthez van egy jó hírünk.  2023-ban is lesz IGAZÁBÓL KARÁCSONY – szimfonikus koncertshow 2023. december 28.-án 19.30-kor az MVM Domeban.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A 2023-as koncert fellépői:
Szekeres Adrien – ének
László Boldizsár – ének
Lajkó Félix – hegedű
Fellegi Anna – ének

Szironta Együttes – harangjáték
Magyar Légtornász Egyesület artistaművészei (művészeti vezető, koreográfus: Vincze Tünde)
ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla)
Budapesti Akadémiai Kórustársaság (karigazgató: Balassa ildikó)
Budafoki Dohnányi Zenekar
Vezényel: Hollerung Gábor
 
A 2023-as koncert leírása:
Idén ötödik alkalommal várjuk közönségünket hagyományos, nagyszabású szimfonikus koncertshow-nkon. Amikor a karácsony épp véget ér, de még áll a fa, amikor még tele van szívünk-lelkünk a meghitt pillanatokkal, amikor még nem indul újra a hétköznapok sora, akkor kínálunk karácsonyi hangulatot szimfonikus zenével, tánccal, légtornászokkal, látványshow-val. Az MVM Dome remek technikájú arénájában a klasszikus zene, a jazz és a pop világából merített, legnépszerűbb nemzetközi karácsonyi dallamok, kórus, zenekar, szólisták gondoskodnak a felejthetetlen élményről.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

A hattyúk tava 2024-ben a Nemzeti Táncszínházban - Jegyek itt!
A Székesfehérvári Balett előadásában a Hattyúk tava 2024. január 27-én Budapesten a Nemzeti Táncszínházban lesz látható. Jegyek itt!
Rákász Gergely orgona koncert turné 2024 - Jegyek és helyszínek itt!
Erdélyben és Pécs, Szeged, Győr, Budapest, Pápa, Orosháza templomaiban lesz látható Rákász Gergely koncertje 2024-ben. Jegyek itt!
Hollywood Classics filmzenei koncert 2024-ben Győrben - Jegyek itt!
A Hollywood Classics filmzenei koncert 2024. október 22-én Győrben a Városi Egyetemi Csarnokban a Győri Filharmonikus Zenekar előadásában. Jegyek itt!
Klasszikus Karácsony koncert 2024-ben az Erkel Színházban - Jegyek itt!
A Klasszikus Karácsony koncert 2024. december 21-én a Budapesten az Erkel Színházban kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A Magyar Állami Operaház Gyermekkara felvételt hirdet! Jelentkezés itt!
A Magyar Állami Operaház Gyermekkara felvételt hirdet! Jelentkezés itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x