A Soproni Szimfónikusok koncertjei 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.11.02

A Soproni Szimfónikusok koncertjei 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt! A Soproni Szimfónikusok koncertjei 2021-ben a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!

A Soproni Szmfónikusok kamarazenekar a nyáron egy egész sorozattal várja a közönséget Ötórai hangoló címmel.  Júniiusban a Pacsirta, júliusban Vivaldi, augusztusban a Dél-amerikai kaland, a Szerenád, a Császár kvartett, a Ravel és a Hydn-Mozart míg szeptemberben a Halál és a lányka várja a közönséget.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A kapcsolódó ckkekben a Fertőrákosi opera és operett előadásokról is olvashat.  

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Bánk bán a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
A Bánk bán 2021. június 12-én este a Fertőrákosi Barlangszínházban lesz látható Vidnyánszky Attila rendezésében. Jegyek itt!
Farinelli a Sopron Balett és a St. Pölten Europabalett előadása - Jegyek itt!
A tánc műfajában nagyszabású és látványos ősbemutatót tart a nyáron a Sopron Balett és a St. Pölten-i Europaballett. Az új Farinelli életéről szóló bemutató a Farinelli 2021. június 25-én és 26-án a Fertőrákosi Barlangszínházban. Jegyek itt!
ZongOpera Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021-ben Veszprémben - Jegyek itt!
Miklósa Erika és Balázs János koncertje 2021. augusztus 17-én a veszprémi Jezsuita Templomkertben kerül megrendezésre a VeszprémFest kereten belül. Jegyek itt!
Győri Balett: Bolero - Romance Budapesten a Városmajori Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A Győri Balett idén egy különleges kompozícióval érkezik a Városmajori Szabadtéri Színpadra június 30-án. Lukács András darabjaira a geometriai megszerkesztettség jellemző, melynek letisztult, érzékeny formáját most duplán tapasztalhatja meg a közönség.
Júniusban indul a Margitszigeti Szabadtéri Színház 2021-es műsora! Jegyek és műsor itt!
A klasszikus zenei kínálatban az opera, a balett és az évfordulós szerzők, Verdi és Mozart kiemelt figyelemre számíthatnak.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x