A Bécsi Spanyol Lovasiskola sztárjai Budapesten az Arénában lépnek fel - Jegyek itt!

Kelt: 2016.09.17

A Bécsi Spanyol Lovasiskola sztárjai Budapesten az Arénában lépnek fel - Jegyek itt! Igazi királyi élményt ígér a Spanische Hofreitschule azaz a Spanyol Lovasiskola klszzikus lovaglás elemekből és attrakciókból összeállított showja 2016. december 3-4-én Budapesten a Papp László Sportarénában, ahol a lovak a legszebb klasszikus zenékre kelnek táncra.

Bécs egyik leghíresebb attrakciója a Spanische Hofreitschule azaz a Spanyol Lovasiskola, ami 450 éves múltra tekint vissza. Az eredetileg a királyi család lovasoktatására létrejött intézmény a monarchia után is fennmaradt, hogy ápolja a lovas kultúrát. 

A lovas harc és közlekedés felett elszállt az idő, azonban a klasszikus lovaglás és a látványos és kecses lovas mutatványok ma is ezreket ejtenek ámulatba. A Bécsi Spanyol Lovasiskolában pedig igazán értenek ahhoz, hogy hogyan idézzék meg a keringők mámorával átitatott régi Bécs hangulatát. 

Rendszeresen tartanak lovas bemutatókat, ahol a legmagasabban képzett lovak és lovasaik zenére komponált számokat adnak elő. Az előadásokon A Strauss Polkájától a Bécsi keringőig számos zenei klasszikus felcsendül, amelyen a legszebb lipicai lovak kelnek táncra.

A Monarchia keringő című showjuk 2016. december 3-4-én Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható. A Bécsi Spanyol Lovasiskola showjára jegyek már kaphatóak!

Jegyinfók és jegyvásárlás itt!

Azoknak, akik még több lovas élményre vágynak ajánljuk a Nemzeti Lovas Színház előadását is, amelyről lentebb a kapcsolódó cikkekben olvashat.

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Lúdas Matyi a Cirkuszban - Jegyek itt!
A Lúdas Matyi a cirkuszban egy újszerű, műfajteremtő cirkuszi előadás lesz, melyben kísérletet teszünk a hagyományos, gravitációt kinevető, emberfeletti teljesítményekkel lenyűgöző cirkuszművészeti produkciók társművészetekkel történő ...
Nyári Károly koncert 2020-ban  Siófoki Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
NYÁRI KÁROLY „Ez majdnem szerelem volt" koncertje 2020. augusztus 15-én a Siófoki Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Havasi Symphonic 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 2021-es Havasi koncertre itt!
A vadonatúj HAVASI Symphonic Aréna Show 2021-ben május 8-án 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. Az early bird jegyvásárlók extra ajándékot kapnak.
Szakcsi Lakatos Béla koncert 2021-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
2021. április 7-én a Budapest Kongresszusi Központban rendezi meg „Megnyugvás” címmel Szakcsi Lakatos Béla életmű koncertjét. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x