2000 forinttól látható a Diótörő országszerte!

Kelt: 2023.11.19

2000 forinttól látható a Diótörő országszerte! Budapesten és vidéken is akár már 2000 forinttól megnézhetjük a Diótörőt! Árakkal gyüjtöttük össze a legolcsóbb előadásokat!

A Diótörő mára már elmaradhatatlan kelléké vált a karácsonyi készülődésnek, így nem meglepő, hogy már nem csak a klasszikus balett látható belőle, hanem készült már cirkuszi előadás, musical, jégshow, mese-balett sőt mozifilm és rajzfilm is a Diótörőből.

Az Operaházban már igazi luxus a Diótörőt megnézni, azonban számos olyan produkció van ami elérhető áron kínál élményt.

A Budapest Táncszínház egyfelvonásos Diótörő előadására gyerekeknek már 2000 forintért vehetünk jegyet. Jegyvásárlás itt!

Szintén Budapesten lesz látható a Diótörő mesebalett egy felvonásban, amire egységesen 2000 forint a jegy. Jegyvásárlás itt!

A Magyar Táncművészeti Egyetem pedig a Diótörő keresztmetszettel készül, ami egy könnyebben emészthető előadás. Az előadásra egységesen 3500 forint a jegy. Jegyvásárlás itt!

Azoknak a gyerekeknek akik már két felvonást is végig tudnak ülni lehet izgalmas az Operettszínház Diótörője, amire 3770 forint a legolcsóbb jegy. Az előadást decemberben láthatja majd újra a közönség. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 


Kép: Budapesti Operettszínház

Szegeden a Szegedi Kortárs Balett előadásában Juronics Tamás rendezésében látható 2000 forinttól a Diótörő a Szegedi Nemzeti Színházban. Jegyvásárlás itt!

Egerben a Diótörő cirkuszi-mese egy órában lesz látható 2200 forinttól, idén összesen 4 alkalommal. Jegyvásárlás itt!

A Székesfehérvári Balett előadása is látható lesz a székesfehérvári Vörösmarty Színházban és akár már 2800 forinttól élvezhetjük. Jegyvásárlás itt! 

Valamint a Royal Balett Diótörő előadásának 2016-os felvételét is láthatjuk Budapesten, igaz csak vetítés formájában 3500 forintért. Jegyvásárlás itt!

Sopronban pedig egy rövidített Diótörő lesz látható gyerekeknek szólóan 3500 forintért. Jegyvásárlás itt!Kép: Székesfehérvári Balett

Kecskeméten az elismert színész Szemenyei János szövegeivel kiegészülve a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar novembertől több alkalommal is színpadra állítja a Diótörőt a Hirős Agorában. Jegyeket már 3600 forinttól vásárolhatunk Jegyvásárlás itt!

További izgalmas előadások és adventi programok itt:

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli koncert a MVM Domeban - Jegyek a 2024-es budapesti koncertre itt!
Andrea Bocelli Budapesten a MVM Domeban 2024. novemberében ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
Az István, a király rockopera
Az István, a király rockopera "gyerek verzióját" mutatja be az Operaház az Eiffel Műhelyházban. Az István, a király juniort előadásra jegyek már kaphatóak itt!
A hattyúk tava 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A hattyúk tava kortárs balett 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
Ingyen látható a Diótörő a Budapesti Operettszínház zenekarával!
A világirodalom egyik legszebb fabuláját a Budapesti Operettszínház Zenekara és Balettkara, valamint a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei keltették életre.
A Grúz Nemzeti Balett 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Georgiai Grúz Nemzeti Balett a Sukhishvili 2024. április 10-11-én Budapesten az Erkel Színházban lép fel. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x