Nyerj jegyet a szegedi Aida előadásra!

Kelt: 2019.07.26

Nyerj jegyet a szegedi Aida előadásra! Az Aida opera László Boldizsár főszereplésével tér visza 80 év után a Szegedi Szabadtéri Játékokra Kesselyák Gergely rendezésében, Pál Tamás vezényletében, Zeke Edit díszleteiben és Velich Rita jelmezeiben.

A régi írások úgy tartják, hogy egy opera bemutató akkor volt jó, ha annak dalait az utcán a nép is dúdolta. Nem tudjuk, hogy ez így volt-e, de az biztos, hogy Verdi Aida operájának győzelmi indulóját mindenki ismeri, még ha nem is tudja, hogy az egy operából van. Az opera részletei felbukkannak focidalban sőt a Chumbawamba együttes egyik számában is.

Magának az Aida keletkezésének történetét is sok legenda veszi körül, s legtöbben úgy tudták, hogy a négy felvonásos mű a Szuezi csatorna megnyitójára készült, pedig valójában Egyiptom uralkodója rendelte a darabot az új operaháza megnyitójára.

Az Aida története máig magával ragadja a közönséget, hiszen ez egy olyan felkavaró szerelem története, aminek sokminden áldozatául esik. Nem csoda, hogy a fantasztikus operából Elton John zenéjével musical verzió is készült, amit még hazánkban is bemutattak.

Az Aida opera László Boldizsár főszereplésével tér visza 80 év után a Szegedi Szabadtéri Játékokra Kesselyák Gergely rendezésében, Pál Tamás vezényletében, Zeke Edit díszleteiben és Velich Rita jelmezeiben.

Az Aida 2019. július 26-27-én lesz látható a szegedi Dóm téren.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Játékunk nyertesei: Ede Andreas, Budai Bettina, Busa Mária, Kertész Judit, Vámos Vivien

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Lord of the Dance 2019 - Magyarországi turné - Jegyek és helyszínek itt!
A Lord of the Dance 2019-ben újra a Dangerous Game című showal tér vissza. Budapest, Szeged, Tokaj és Szombathely is a turné része.
Parasztbecsület - Bajazzók a Margitszigeten Marcelo Álvarez főszereplésével - Jegyek itt!
A Parasztbecsület / Bajazzók 2019. augusztus 1-én és 4-én a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható Marcelo Álvarez, Badral Chuluunbaatar, Pasztircsák Polina, Komlósi Ildikó főszereplésével. Jegyek itt!
Havasi Symphonic koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 10 éves Havasi Symphonic koncert az Arénában 2019. decemberében kerül merendezésre. Jegyek itt! A jubileumi koncertekre elfogadta a meghívást a Golden Globe-díjas Lisa Gerrard és a Grammy-díjas Lebo M. is, akik korábban Budapesten kívül New ...
Ez lesz a legszegedibb előadás a Szegedi Szabadtéri Játékokon!
A Szegedi Szabadtéri újévada a legszegedibb produkcióval indul 2019. június 21-én és 22-én.
Vanessa Mae koncert Budapest a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
Vanessa-Mae koncert 2019. május 24-én Budapesten a Papp László Sportarénában. Jegyek itt!
A The Royal Moscow Ballet Hattyúk tava balettje 2019-ben Budapesten az Erkel színházban - Jegyek itt
A The Royal Moscow Ballet 2019. december 2-3-án Budapestre az Erkel Színházba látogat, a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget. A Moszkvai Balett 2019-es előadásaira jegyek már kaphatóak!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek a Musica tour 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncert turnéja a Musica Budapestre is ellátogat összefoglalva az elmúlt tíz évet. Az Il volo 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel. Jegyvásárlás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x