Mattew Bourne's Swan Lake a mozikban!

Kelt: 2019.02.11

Mattew Bourne's Swan Lake a mozikban! Minden eddigi Hattyúk tava feldolgozás közül talán Mattew Bourne feldolgozása volt a legvitatottabb, ugyanakkor számos díjat is bezsebelt.

Minden eddigi Hattyúk tava feldolgozás közül talán Mattew Bourne feldolgozása volt a legvitatottabb, ugyanakkor számos díjat is bezsebelt.

A legendás előadás 2019-ben a mozikban tér vissza egy Angol turné keretein belül. A vetítésekre már elkezdték a jegyek értékesítést! A Royal Opera House és a MET előadásaihoz hasonlóan talán ez az előadás is látható lesz Magyarországon.

Addig azonban a magyar balett rajongók sem maradnak Hattyúk tava nélkül, ugyanis az Orosz Nemzeti Balett Budapestre hozza a Hattyúk tavát. Részletek és jegyek itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rudolf Nureyevről készült film - Jegyek és videó itt!
Rudolf Nureyevről készült film - Jegyek és videó itt!
Maria Callasról készült film debütál Valentín napon Budapesten! A Callas sztori előzetes VIDEÓ ITT!
A világhírű operaénekes, Maria Callas életéről szóló dokumentumfilmben rengeteg sztár, színész, politikus is megszólal. A Maria Callas-sztori február 14-től látható a mozikban.
NYERJ jegyet a Turandotra a Margitszigetre!
A Turandot 2019. június 7-én és 9-én lesz látható Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon főszerepben José Curaval.
Havasi Pure Piano koncert 2019-ben a Tokaji Fesztiválkatlanban - Jegyek itt!
2019. augusztus 24-én Tokajon Havasi Balázs ad koncertet a Tokaji Fesztiválkatlanban. Jegyek itt!
Plácido Domingo koncert Szegeden! Jegyek és VIP jegyek itt!
A világszerte ünnepelt művész koncertje a Dél-Alföld legnagyobb rendezvényközpontjának, a szegedi Szent Gellért Fórum ifjúsági és sportcentrum első, és egyben nyitó eseménye. 2019. augusztus 28-án Szegeden az ismert énekes.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x