Havasi Balázs Pure Piano koncert 2019-ben Bécsben - Jegyek itt!

Kelt: 2018.12.10

Havasi Balázs Pure Piano koncert 2019-ben Bécsben - Jegyek itt! Havasi Balázs Pure Piano koncertje 2019. szeptember 22-én a bécsi Konzerthausban lesz látható! Jegyek itt!

Havasi Balázs nevét mára már jól ismeri a magyar közönség, hiszen a különlges tehetségű zenész minden évben több alkalommal is megtölti az arénát a decemberi showjával. A látványos koncerten nem csak a fülnek, hanem a szemnek is gyönyörködtető világszinvonalú előadást kapnaka nézők immár több mint 5 éve.

A Havasi Symphonic igazi világszinvonalú grandiózus show, ami már elkezdte meghódítani Bécs, Berlin, Krakkó, Bukarest, New York közönségét is. 

Havasi Balázs másik fantasztikus koncertje a Pure Piano pedig Budapest, London, Miami és Sydney után 2019-ben Bécsben is látható lesz a Havasi Symphonic 2019-es koncert előtt. A bécsi előadásra már kaphatóak a jegyek! A Pure Piano koncert 2019. szeptember 22-én a bécsi Konzerthausban lesz látható!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

További izgalams koncertekről olvashat lentebb a kapcsolódó cikkekben. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Havasi Symphonic koncert 2019-ben Budapesten az Arénában - Jegyek itt!
A 10 éves Havasi Symphonic koncert az Arénában 2019. decemberében kerül merendezésre. Jegyek itt! A jubileumi koncertekre elfogadta a meghívást a Golden Globe-díjas Lisa Gerrard és a Grammy-díjas Lebo M. is, akik korábban Budapesten kívül New ...
A The Royal Moscow Ballet Hattyúk tava balettje 2019-ben Budapesten az Erkel színházban - Jegyek itt
A The Royal Moscow Ballet 2019. december 2-3-án Budapestre az Erkel Színházba látogat, a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget. A Moszkvai Balett 2019-es előadásaira jegyek már kaphatóak!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek a Musica tour 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncert turnéja a Musica Budapestre is ellátogat összefoglalva az elmúlt tíz évet. Az Il volo 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel. Jegyvásárlás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x