Rost Andrea gála 2020-ban az Eiffel Műhelyben - Jegyek itt!

Kelt: 2020.01.02

Rost Andrea gála 2020-ban az Eiffel Műhelyben -  Jegyek itt! Rost30+ Rost Andrea gála 2020. április 18-án az Eiffel Műhelyben. Jegyvásárlás itt!

Az egyedi hangulatú, vagány Eiffel Műhelyház ad otthont Rost Andrea egyszeri és megismételhetetlen névnapi estjének, amely ezúttal nem az elmúlt három operai évtized összegzése kíván lenni (arra ott volt a 2019-es esztendő több alkalma is), inkább a művésznő széles érdeklődési horizontját mutatja be, és azt, hogy ő miképpen gondolkozik saját magáról, énekesi lehetőségeiről.

Rost30+ Rost Andrea gála 2020. április 18-án az Eiffel Műhelyben. Jegyvásárlás itt!

Az estet maga szerkeszti és vezeti, mindenki biztos lehet benne, hogy az Eiffel különböző tereit is használó program tartósan beépül az emlékek közé. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Rost Andrea és Piotr Beczala koncert 2020-ben a Margitszigeten - Jegyek itt!
Piotr Beczala gálaestjén Budapesten Rost Andreával a legszebb operett és opera melódiákból válogatva varázsolja majd el a közönséget. Piotr Beczala gálakoncertje 2020. július 17-én a Magitszigeti Szabadtéri Színpadon kerül megrendezére. Jegyek itt!
Il Divo koncert Budapesten 2020-ban - Jegyek az aréna koncertre itt!
Il Divo koncert az Arénában Budapesten 2020. október 29-én. Jegyvásárlás itt!
Mozart Group koncert 2020-ban a  Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
A MozArt Group 2020. március 15-én és 29-én a Budapesti Kongresszusi Központban ad koncertet. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
INGYEN nézhetjük meg A mosoly országát Piotr Beczala főszereplésével!
INGYEN nézhetjük meg A mosoly országát Piotr Beczala főszereplésével!
Elmarad a Budapesti Tavaszi Fesztivál!
Nem tartják meg az április és 3. és 19. közötti időszakra tervezett 40. Budapesti Tavaszi Fesztivált (BTF) a koronavírus okozta nemzetközi egészségügyi veszélyhelyzet miatt.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x