Puccinitőll Lehárig gála Vecsésen - Jegyek itt!

Kelt: 2019.09.21

Puccinitőll Lehárig gála Vecsésen - Jegyek itt! Puccinitőll Lehárig címmel 2019. október 5-én Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központban kerül megrendezére egy különleges gála.

"... csak az zavar mostanában, hogy ez a Lehár nevű az összes jó dallamot elírja előlem!"  (Giacomo Puccini)

" Puccini többet tud a zenéről, mint amit száz év múlva tudni fognak" (Lehár Ferenc)

Kevesen tudják, hogy Giacomo Puccini és Lehár Ferenc barátok voltak, ami zeneszerzők között nem gyakori. Kölcsönösen nagyra tartották egymást. Nemes, baráti vetélkedést játszottak egymással. Ennek a versengésnek a gyümölcseit élvezheti közönségünk gálaestünkön, ahol a legnépszerűbb műveikből elevenítjük fel az ismert dallamokat. Az est során részletek hangzanak el többek között a Tosca, Pillangókisasszony, Cigányszerelem, Víg özvegy, Bohémélet, Friderika, Turandot című operákból, operettekből. A zenei részleteken túl néhány anekdota felidézésével szeretnénk feleleveníteni kettejük legendás kapcsolatát megmutatva ezzel, hogy a két édestestvér az OPERA és az OPERETT milyen közel is állnak egymáshoz.

Puccinitőll Lehárig címmel 2019. október 5-én Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központban kerül megrendezére egy különleges gála. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

Fellépők:

Boncsér Gergely - tenor
Töreky Katalin - szoprán
Nagy Zsófia - szoprán
Győrffy Dorottya - mezzoszoprán
Tóth Sámuel - zongora

Sztárvendég: Oszvald Marika

 

 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x