Opera Gálakoncert 2023-ban Sopronban - Jegyek itt!

Kelt: 2023.05.09

Opera Gálakoncert 2023-ban Sopronban - Jegyek itt! Opera Gálakoncert 2023. július 1-én Sopronban a Petőfi teremben.

Opera Gálakoncert 2023. július 1-én Sopronban a Petőfi teremben.  A gálakoncerten az Opera Studio Sopron magyar és nemzetközi résztvevői, tehetségei és oktatói vesznek részt. Zongorán közreműködik: Zsubrits Katalin zongoraművész. A koncert várható időtartama másfél óra. Műsoron az operairodalom szebbnél szebb áriái. 

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

OPERA ÉS PEZSGŐ KONCERTEK

 

Június 26 és 30 között minden este 20:30-tól meglepetés koncerttel készülnek az Opera Studio Sopron fiatal énekesei, tehetségei. Bármilyen ismert dallam felcsendülhet! A kedves közönséget egy pohár pezsgővel és koncert utáni beszélgetésekkel várjuk.

A gálakoncertre jegyek a www.prokultura.jegy.hu oldalán vásárolhatók és azzal kedveskedünk az érdeklődőknek, hogy a megvásárolt jeggyel június 26 és 30 között egy általuk választott napon beülhetnek hallgatni Berle Sanford Rosenberg, Fischl Mónika, Dénes István, Alessandro Pagliazzi és Ács János mesterkurzusait a Petőfi teremben. 

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Tokody Ilona est 2023-ban az Eiffel Műhelyházban - Jegyek itt!
Tokody-est 2023. október 7-én az Eiffel Műhelyházban. Jegyek itt!
Az István, a király rockopera
Az István, a király rockopera "gyerek verzióját" mutatja be az Operaház az Eiffel Műhelyházban. Az István, a király juniort előadásra jegyek már kaphatóak itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

Az elmúlt 5 napban nem volt új cikk,
így nincs legolvasottabb sem.

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x