José Carreras koncert jegyvisszaváltási infók és lehetőségek!

Kelt: 2020.05.27

José Carreras koncert jegyvisszaváltási infók és lehetőségek! José Carreras koncert jegyvisszaváltási infók és lehetőségek!

Az elmaradó Bartók Plusz Fesztivál közleménye a jegyek visszaváltása kapcsán:

Miskolc városa és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező Miskolci Operafesztivál Kft. úgy döntött: azon túl, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető, Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

A koronavírus-járvány miatti vészhelyzet nagyon komoly kihívások elé állította Miskolc városát és a Bartók Plusz Operafesztivált szervező csapatot – pénzügyi és jogi értelemben egyaránt. Hosszú hetek megoldás- és kiútkeresését követően arra kellett jutnunk, hogy a bizonytalan helyzetre tekintettel 2020-ban Miskolcnak nincs lehetősége megrendezni a 20. operafesztivált és a jubileumi rendezvény legkiemelkedőbb eseményének szánt José Carreras Operagálát. A menedzsmenttel a koncert esetleges későbbi időpontban való megtartására tárgyalások folynak.

A világhírű tenor előadására nagyon sok jegy kelt el elővételben, a Miskolci Operafesztivál Nonprofit Kft. pedig a jogszabályoknak megfelelően rendezi ezen belépők sorsát.

Miskolc városa és a Miskolci Operafesztivál NKft. úgy döntött: azon túl, hogy az online jegyforgalmazón és a miskolci jegyirodán keresztül biztosítja a jegyek szabályszerű visszaváltását, a miskolci kulturális élet szereplőit támogató lehetőséget is ajánl a kultúraszerető és Miskolc városát támogatni akaró barátai és vendégei számára.

Azok a jegyvásárlók, akik nem váltják vissza a José Carreras koncertre szóló belépőjüket, a jegyeik értékének megfelelően egy „Szeretem Miskolcot” kuponfüzetet kapnak, amelyet Miskolc városa, vagy a város kulturális, turisztikai cégei által szervezett rendezvényekre, eseményekre, látogatásokra válthatnak be. Ilyenek lesznek a Miskolci Nemzeti Színház előadásai; a Miskolci Szimfonikus Zenekar koncertjei; a Miskolci Kulturális Központ koncertjei, rendezvényei, különösen a Művészetek Háza és a Lovagi Tornák Tere saját szervezésű koncertjei és eseményei; a Diósgyőri vár, a Herman Ottó Múzeum vagy a Miskolci Állatkert és Kultúrpark látogatása. A kínálatot a város igyekszik tovább bővíteni.

Azt szeretnénk, ha a vendégeink és a miskolciak ezzel is kifejezhetnék elkötelezettségüket a város kulturális élete iránt. Azzal támogatnák a város igen nehéz helyzetbe került rendezvény- és kultúraszervező munkáját, hogy a José Carreras jegyek árát a kuponfüzeten keresztül Miskolcon, a miskolci kulturális életben költik el. Hiszünk abban, hogy ez az összefogás is segít majd abban, hogy mihamarabb visszatérjen az élet Miskolcra, a miskolci kultúrába, és hiszünk abban, hogy mihamarabb újra találkozunk.

Kérjük azokat, akik megtehetik, hogy a jegyvisszatérítés helyett válasszák a támogató kuponfüzetet, amellyel a legtöbbet segítenek Miskolcnak, de természetesen a visszaváltásban is készségesen segítünk közvetlenül és partnereinken keresztül is. Kuponfüzetet 2020. július 15-ig lehet igényelni az operami@operafesztival.hu email címen.

Amennyiben nem élnek a kuponfüzet lehetőségével, úgy az online és a Miskolci Nemzeti Színház Jegypénztárában vásárolt jegyek visszaváltására a www.jegy.hu/altalanosjegyvisszavaltasfelületen regisztrálhatnak 2020. június 2–június 30. között. 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Andrea Bocelli koncert 2021-ben - Jegyek itt!
Andrea Bocelli koncert 2021. november 6-án Bécsben a Stadthalleban. Jegyárak és jegyvásárlás itt!
John Williams filmzenei koncert a Fertőrákosi Barlangszínházban - Jegyek itt!
A Győri Filharmónikus Zenekar A tribute to John Williams címmel filmzenei koncertet ad 2021. augusztus 7-én a Fertőrákosi Barlngszínházban. Jegyek itt!
Nyári Károly koncert 2020-ban  Siófoki Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
NYÁRI KÁROLY „Ez majdnem szerelem volt" koncertje 2020. augusztus 15-én a Siófoki Szabadtéri Színpadon kerül megrendezésre. Jegyek itt!
Havasi Symphonic 2021-ben Budapesten az Arénában - Jegyek a 2021-es Havasi koncertre itt!
A vadonatúj HAVASI Symphonic Aréna Show 2021-ben május 8-án 14:00 és 19:30 órai kezdettel kerül megrendezésre. Az early bird jegyvásárlók extra ajándékot kapnak.
Szakcsi Lakatos Béla koncert 2021-ben a Budapesti Kongresszusi Központban - Jegyek itt!
2021. április 7-én a Budapest Kongresszusi Központban rendezi meg „Megnyugvás” címmel Szakcsi Lakatos Béla életmű koncertjét. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x