Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attilával és a lánya előadásában!

Kelt: 2023.10.03

Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attilával és a lánya előadásában! Így szól magyarul Andrea Bocelli legendás duettje Dolhai Attilával és a lánya előadásában!

Dolhai Attila lányát már elég korán megismerhette a közönség, de az már biztos, hogy lassan a szívébe is zárta. Egyik legmeghatóbb közös sikerük az Andrea Bocelli által világhírűvé vált Prayer című dal magyar verziója a Nézz rám Istenem című dal, amit Dolhai Attila a lányával Dolhai Lucával énekelt el. A szerencsések, lehet ,hogy élőben is hallhatják majd a duettet hiszen Dolhai Attila koncertturnéjának nyíregyházi állomásán Luca is fellép. Jegyárak és jegyvásárlás a turnéra itt!

Azoknak, akik Andrea Bocellivel szeretnék hallani is van jó hírünk. Az olasz világsztár 2024-ben is turnézik és Magyarországra is ellátogat. Andrea Bocelli 2024-es budapesti koncertjére már elkezdték a ejgyértékesítést. Jegyárak és jegyvásárlás itt!

 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Ez a legelképesztőbb feldolgozása Andrea Bocelli legendás dalának - VIDEÓ ITT!
Ez a legelképesztőbb feldolgozása Andrea Bocelli legendás dalának - VIDEÓ ITT!
István, a király az Erkel Színházban 2024-ben - Jegyek itt!
István, a király 2024-ben az Erkel Színházban! Jegyek itt!
Az István, a király rockopera
Az István, a király rockopera "gyerek verzióját" mutatja be az Operaház az Eiffel Műhelyházban. Az István, a király juniort előadásra jegyek már kaphatóak itt!
A hattyúk tava 2024-ben a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon - Jegyek itt!
A hattyúk tava kortárs balett 2024. július 20-án Budapesten a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon lesz látható. Jegyek itt!
Ingyen látható a Diótörő a Budapesti Operettszínház zenekarával!
A világirodalom egyik legszebb fabuláját a Budapesti Operettszínház Zenekara és Balettkara, valamint a Magyar Táncművészeti Egyetem növendékei keltették életre.
A Grúz Nemzeti Balett 2024-ben Budapesten - Jegyek itt!
A Georgiai Grúz Nemzeti Balett a Sukhishvili 2024. április 10-11-én Budapesten az Erkel Színházban lép fel. Jegyek itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x