Béjart Balett Lausanne Wien, Wien, nur Du allein 2022-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt!

Kelt: 2021.11.22

Béjart Balett Lausanne Wien, Wien, nur Du allein 2022-ben Budapesten a Margitszigeten - Jegyek itt! A BÉJART BALLET LAUSANNE „Wien, Wien, nur Du allein” előadása VILÁGPREMIERJE 2022. július 1.-én lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Jegyek itt!

A „Wien, Wien, nur Du allein” újrarendezésének 2022-es világpremierjére a Margitszigeti Színház színpadán kerül sor, ahol a társulat immár harmadik alkalommal vendégszerepel.

Maurice Béjart „Wien, Wien, nur Du allein” című koreográfiáját 1982-ben mutatták be először. Ebben táncosként szerepelt a pályakezdő, ma a társulatot vezető Gil Roman.

Egy olyan időtlen műről van szó, amely pontosan utal arra, amit ma élünk át. Szinte mindannyian tudatában vagyunk annak, hogy egy korszak végét, és még inkább az emberiség egy ciklusának végét éljük.

A BÉJART BALLET LAUSANNE „Wien, Wien, nur Du allein” előadása VILÁGPREMIERJE 2022. július 1.-én lesz a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A „Wien, Wien, nur Du allein” újrarendezéséről a következőket mondta Gil Roman: „Emberség, apokalipszis, halál és újjászületés. A próbák során ismét felfedeztem gyermekkori csodálatomat Maurice Béjart koreográfiai és színházi munkássága iránt. A munka során nagyon nehéz volt az egyensúlyt megtalálni.  Egy finom, de erőteljes egyensúlyt az elvonatkoztatás, a mozdulat igazsága és a teatralitás között. Mindent, amit én keresek az alkotásaimban, Maurice már megtalálta.  Micsoda fantasztikus mesteri lecke!”

A társulat küldetéséhez hűen életben tartja Maurice Béjart munkásságát, és teszi ezt úgy, hogy mindeközben kreatív alkotóműhely marad. 

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x