A diótörő 2020-ban ismét az Operettszínházban - Jegyek itt!

Kelt: 2020.09.26

A diótörő 2020-ban ismét az Operettszínházban - Jegyek itt! Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2020. december 18-tól lesz látható. Jegyek itt!

A Budapesti Operettszínház legnagyobb karácsonyi sikere volt múlt évben a Diótöő, így a 2020-as adventi és karácsonyi időszakában ismételten látható lesz a jól ismert balett klasszikus. A múlt évben a jegyek alig pár hét alatt elfogytak, így sokan lemaradtak az előadásokról.

A mű alapja E. T. A. Hoffmann A diótörő és az egérkirály című karácsonyi meséje. A történet szerint Marika egy diótörő bábut kap karácsonyra ajándékba a nagybátyjától. A bábu a kislány álmában hercegként kel életre, és magával viszi őt egy varázslatos utazásra.  Megküzdenek a gonosz Egérkirállyal és hadseregével, hogy tovább mehessenek az álmok útján, a játékok országába, ahol a bűvös képzelet uralkodik.  

Az ifj. Harangozó Gyula rendezésében bemutatott Diótörő az Operettszínházban 2020. december 18-tól lesz látható.  A 2020-as előadásokra már júniustól kaphatóak a jegyek! Az előadást 2 felvonásban játsszák, játékideje 2x50 perc, megtekintését 6 éves kortól ajánljuk.

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

A múlt évadban az előadás akkora siker volt, hogy pár hét alatt minden jegy elkelt, így aki nem akar lemaradni, annak érdemes időben megváltania a jegyeket!

A múlt évben Klára hercegnő szerepében Kozmér Alexandra (Harangozó-díjas balettművész), Ottlik M. Laura (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa, Magyar Ezüst Érdemkeresztes művész) és Szelényi Dóra, a Magyar Táncművészeti Egyetem IX-ik évfolyamos, végzős hallgatója mutatkozik be, Diótörő hercegként Gallai Zsolt (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa), Sík Milán (a Budapesti Operettszínház címzetes magántáncosa, az Év férfi táncosa 2018) és Somai Valér, a Magyar Táncművészeti Egyetem  2018-ban végzett hallgatója alakította.

Megosztás:

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x