Roby Lakatos és Bireli Lagrene koncert a Modern Art Orchestraval a Mariottban - Jegyek itt!

Kelt: 2014.09.22

Roby Lakatos és Bireli Lagrene koncert a Modern Art Orchestraval a Mariottban - Jegyek itt! A decemberi koncertet megelőzően azonban egy igazán exkluzív koncerteket is adnak a Mariott Hotelben 2014. november 1-én és 2-án adnak koncertet Roby Lakatos és Bireli Lagreneközreműködésével.

A Modern Art Orchestra fantasztikus sikereket ér el és számos világsztárral színpadra léptek már. A Dr House sztárja, Steven Seagal, Ennio Morricone, Rhoda Scott.... Csak pár név, akikkel 2014-ben már színpadra léptek. A hagyomány pedig folytatódik és decemberben a Harlem Gospel Choirral lépnek majd több alkalommal is színpadra.  

A decemberi koncertet megelőzően azonban egy igazán exkluzív koncerteket is adnak a Mariott Hotelben 2014. november 1-én és 2-án adnak koncertet Roby Lakatos és Bireli Lagrene közreműködésével. A koncertre már árulják a jegyeket! Jegyárak és jegyvásárlás itt! 

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

ThePianoGuys - The Piano Guys koncert - Budapest - Bécs - Jegyek itt!
2014. november 11-én Bécsben, majd november 25-én Budapesten a Papp László Budapest Sportaréna színpadán ad koncertet a The Piano Guys.
André Rieu koncert 2015-ben Budapesten a Papp László Sportarénában - Jegyek itt!
A rajongók egy teljesen új programot láthatnak egy fantasztikus műsorral kísérve. A koncert a Papp László Budapest Sportarénában kerül megrendezésre 2015. május 20-án. André Rieu 2014-es, nagyszabású és teltházas koncertje után bejárta a ...
A The Royal Moscow Ballet Hattyúk tava balettje 2019-ben Budapesten az Erkel színházban - Jegyek itt
A The Royal Moscow Ballet 2019. december 2-3-án Budapestre az Erkel Színházba látogat, a táncosok a Hattyúk tava előadással kápráztatják el a budapesti közönséget. A Moszkvai Balett 2019-es előadásaira jegyek már kaphatóak!
Il Volo koncert 2019-ben Budapesten - Jegyek a Musica tour 10 éves jubileumi koncertre itt!
Az Il Volo 10 éves jubileumi koncert turnéja a Musica Budapestre is ellátogat összefoglalva az elmúlt tíz évet. Az Il volo 2019. szeptember 29-én Budapesten a Papp László Sportarénában lép fel. Jegyvásárlás itt!

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x