90 éves Ennio Morricone filmzenei koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a 2019-es koncertre itt!

Kelt: 2019.01.14

90 éves Ennio Morricone filmzenei koncert Budapesten az Arénában - Jegyek a 2019-es koncertre itt! A 90 éves jubileumi Ennio Morricone filmzenei koncert 2019. január 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható! Jegyárak és jegyvásárlás itt!

2019-ben a születésnapján egy jubileumi koncertturnéval Európában összesen hat helyszínen ad majd koncertet. Az ENNIO MORRICONE - 90th CELEBRATION CONCERT koncertsorozaton ezúttal is a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar szólaltatja meg Ennio Morricone filmzenéit Budapesten.

A 90 éves jubileumi Ennio Morricone filmzenei koncert 2019. január 23-án Budapesten a Papp László Sportarénában lesz látható!

Jegyvásárláshoz kattintson ide!

A koncerten a Volt egyszer eg vadnyugat, A profi, A Jó, a Rossz ésa Csíf vagy az Aki legyőzte Al Caponét zenéi mellett pár ritkábban hallott darab is elhangzik majd.

Megosztás:

Kapcsolódó hírek:

Jose Carreras koncert 2018-ban Budapesten - Jegyek itt!
2018. december 19-én ad koncertet Budapesten. Jose Carreras karácsony előtti koncertjére már árulják a jegyeket.
Mága Zoltán Újévi koncert 2019-ben az Arénában - Jegyek itt!
Mága Zoltán Újévi koncertje 2019. január 1-én Budapesten az Arénában kerül megrendezésre. Jegyek itt!
A brit hercegi pár kedvence a Blake koncertezik 2019-ben az Arénában Budapesten - Jegyek itt!
A The Internationally Acclaimed British Vocal Group a Blake 2019. január 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad koncertet. Jegyek itt!
Víz alá kerül az Erkel Színház!
Velence csatornái vizes valójukban elevenednek meg Almási-Tóth András rendezésében Amilcare Ponchielli Gioconda című művében február 22-én a budapesti Erkel Színházban. A produkcióban színpadra lép mások mellett Wiedemann Bernadett (vak ...
Művészek a Művészekért
A Művészek a Művészekért "Remember" Díjátadó Gála 2019. március 20-án Budapesten a BOK csarnokban kerül megrendezésre. Fellép Vásáry André, az Oeprettszínház sztárja Fürdei Nikolett, az X-faktórból ismert Benji, a legendás Szenthelyi Krisztián és még sokan mások.

 

 

 

 


EZT OLVASTAD

LEGFRISSEBB HÍREK


FACEBOOKLEGOLVASOTTABB HÍREK

 

 

 

 

Ezt olvasta már?x